Zabava arhiva vesti 16.01.2017

(Foto) mlađi od Leke 37 godina: Nina Radulović šeta tenisera 6 godina mlađeg od nje?

Kurir 16.01.2017
Nakon što se Nina Lečić pojavila u javnosti sa drugim muškarcem, mnogo se pisalo o njegovom identitetu. Nina Lečić je viđena na dočeku Srpske nove godine sa nepoznatim muškarcem, a u klub je ušla držeći se za ruke sa njim. Voditeljka je… »

Arkanova deca na okupu: Veljko izveo sestre na ručak (foto/video)

Svet 16.01.2017
Deca Željka Ražnatovića Arkana okupila su se u jednom prestoničkom restoranu. Nakon što su juče obeležili 17 godina od smrti svog oca, njegova deca okupila su se i danas u jednom prestoničkom restoranu na ručku. Pored Sofije koju su svi zapazali… »

Objavljena izjava Kim Kardashian za policiju nakon napada u Parizu

Tračara 16.01.2017
Nakon što je Kim Kardshian opljačkana u hotelu u Parizu u oktobru, kada su je maskirani lopovi napali i čak prislonili pištolj na čelo, odnet je vredan nakit a starleta je detalje ovoh traumatičnog događaja ponovo ispričala policiji, te… »

Dara insistirala da sedi na Aleksandrinom mestu u “Pinkovim zvezdama”, ovo je razlog!

Svet 16.01.2017
Dara Bubamara vratila u crvenu stolicu “Pinkovih zvezda”, a ono što je interesantno jeste da je tražila da sedi upravo na mestu na kom je sedela Aleksandra Radović. “Sedim na Aleksandrinom mestu, ja sam insistirala. Htela sam da budem bliže… »

Već je 7 meseci trudna, a NIKO NIJE ZNAO: Marina Kotevski otkrila pol bebe (FOTO)

Story 16.01.2017
Poznata voditeljka i njen suprug koji su 2016. godine stali na ludi kamen će se u ovoj godini ostvariti u ulozi roditelja. Marina Kotevski i njen suprug Aleksandar Mandić uskoro će postati roditelji, budući da je voditeljka u sedmom mesecu trudnoće… »

Kako je voće i povrće izgledalo u vreme naših predaka?

B92 16.01.2017
Danas u proizvodnju hrane sve više uvlači genetički inženjering, ubacujući geni drugih vrsta u široko rasprostranjene poljoprivredne kulture, što izaziva niz etičkih pitanja, ali i bojazni oko zdravstvene ispravnosti navedene hrane. Naši preci su… »

(Foto) ni traga ni glasa od nje: Šta se desilo sa Zoricom Dukić?

Kurir 16.01.2017
Mnogi su očekivali da će Zoricu Dukić videti u petoj sezoni rijalitija "Parovi". Gastozeva devojka je izazvala komentare na Instagramu među pratiocima koji se pitaju gde je nestala Dukićeva. Zorica se izolovala od medija. Ona je otišla na Kopaonik… »

Živi u stravičnim uslovima: Danica Maksimović platila stanarinu momku koji je rasplakao Srbiju!

Svet 16.01.2017
Poznata glumica Danica Maksimović posetila je Dejana Ketića, koji je svojom pričom da ga roditelji ne žele rastužio sve one koji su gledali šou “Ja imam talenat” i uverila se da živi u stravičnim uslovima. Ona mu je odnela garderobu, hranu i… »

Verili se Kejt Mara i Džejmi Bel

Beta 16.01.2017
Glumica Kejt Mara (Kate Mara) i njen partner iz filma "Fantastična četvorka" Džejmi Bel (Jamie Bell) verili su se, potvrdila je danas gllumičin portparol. Tridesetrogodišnja glumica igrala je, izmedju ostalog, u filmovima "Marsovac" i "Planina… »

Prvi koncert Maje Sar u Srbiji

RTS 16.01.2017
Regionalno poznata kantautorka Maja Sar u sklopu svoje turneje "Live in Theatre" prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara, u beogradskom Pozorištu na Terazijama. Nastup u prestonici Srbije uslediće nakon uspešnih i rasprodatih gala… »