Zabava arhiva vesti 16.01.2017

Zaboravila leku? Nina Lečić uhvaćena sa mladim teniserom!

Blic 16.01.2017
Izgleda da se voditeljka Nina Radulović nakon razvoda od Branislava Lečića zbližila sa teniserom Filipom Krajinovićem. Nina i Filip viđeni su zajedno na dočeku Srpske Nove godine u jednom beogradskom klubu. Filip ima nepunih 25 godina, što znači… »

Veljkova pesma posvećena Arkanu: Gde je sad moj tata, da kaže sine srljaš, čekaj, stani malo...

Kurir 16.01.2017
Juče je na Novom groblju održan pomen Željku Ražnatoviću Arkanu, a pre tri godine, Veljko Ražnatović je otkrio pesmu koju je posvetio svom pokojnom ocu i koja je privukla ogromnu pažnju jer je u njoj pominjao i svoju tadašnju devojku Mašu… »

Procurila Kimina izjava za policiju nakon pljačke

MTV Srbija 16.01.2017
"Uperio je pištolj u mene. Uzeo je prsten. Nosio je rukavice. Pitao me je gde su nakit i novac", citirana je Kim. Na internetu je procurio iskaz Kim Kardashian za parisku policiju koji je dala odmah nakon pljačke. Reč je o onoj pljački koja ju je… »

Dara insistirala da sedi na Aleksandrinom mestu u “Pinkovim zvezdama”, ovo je razlog!

Svet 16.01.2017
Dara Bubamara vratila u crvenu stolicu “Pinkovih zvezda”, a ono što je interesantno jeste da je tražila da sedi upravo na mestu na kom je sedela Aleksandra Radović. “Sedim na Aleksandrinom mestu, ja sam insistirala. Htela sam da budem bliže… »

Trudna Marina Kotevski: Voditeljka otkrila pol bebe!

Svet 16.01.2017
Marina Kotevski i njen suprug Aleksandar Mandić uskoro će postati roditelji, budući da je šarmantna voditeljka u sedmom mesecu trudnoće. Marina je nedavno saznala pol bebe. “U drugom sam stanju i čekam dečaka. Veoma sam srećna i zadovoljna u… »

Kako je voće i povrće izgledalo u vreme naših predaka?

B92 16.01.2017
Danas u proizvodnju hrane sve više uvlači genetički inženjering, ubacujući geni drugih vrsta u široko rasprostranjene poljoprivredne kulture, što izaziva niz etičkih pitanja, ali i bojazni oko zdravstvene ispravnosti navedene hrane. Naši preci su… »

Soraja, ipak, tvrdi: Nisam ugradila silikone u guzu! (video)

Svet 16.01.2017
Nedavno se pojavila informacija da je Soraja Vučelić povećala zadnjicu. Naime, starletina guza je veća nego pre, što su primetili i njeni fanovi, ali Soraja tvrdi da nije povećavala pozadinu, već da je prirodna. “Volim moju 100% prirodnu guzu”… »

Evo šta je Danica Maksimović uradila za repera koji je rasplakao Srbiju

Tračara 16.01.2017
A photo posted by Danica Maksimović (@danymaksi) on Jan 12, 2017 at 7:07am PST Dejan Ketić, koji me svojom tužnom pričom raznežio sve koji su gledali i pratili takmičarski šou Ja imam talenat, nedavno je dobio pomoć od glumice Danice Maksimović… »

Verili se Kejt Mara i Džejmi Bel

Beta 16.01.2017
Glumica Kejt Mara (Kate Mara) i njen partner iz filma "Fantastična četvorka" Džejmi Bel (Jamie Bell) verili su se, potvrdila je danas gllumičin portparol. Tridesetrogodišnja glumica igrala je, izmedju ostalog, u filmovima "Marsovac" i "Planina… »

Maya Sar prvi put u Beogradu! (video)

Mondo 16.01.2017
Regionalno poznata kantautorka Maya Sar u sklopu svoje turneje "Live in Theatre" prvi put će održati koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama. Nastup u prestonici Srbije sledi nakon uspešnih i rasprodatih gala koncerata u Banjaluci… »