Vojvodina arhiva vesti 16.01.2017

RHMZ UPOZORAVA: Stiže novi ledeni talas, temperatura i do -10°C

Moj Novi Sad 16.01.2017
Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da će od danas pa do nedelje, 22. januara u većini mesta na području Srbije biti snežnih padavina i ledenih dana. Tokom ove sedmice u većini mesta na području Srbije očekuju se ledeni dani, s… »

Jeftiniji grejanje i topla voda u Novom Sadu

Dnevnik 16.01.2017
Niže cene grejanja i tople vode važe od ovog meseca, tako da će račun s oko četiri dinara jeftinijim grejanje po kvadratnom metru i oko šest dinara jeftinijim. kubikom tople vode građanima stići u februaru, saopšteno je iz JKP „Novosadska… »

Minus nije smanjio interesovanje

Dnevnik 16.01.2017
ZRENjANIN: Na Bogojavljanje, u četvrtak, 19. januara, u podne, deveti put za redom plivaće se za Časni krst na jezeru ispred Kulturnog centra Zrenjanina. Do sada se prijavio 21 učesnik i jedna devojka. Organizatori ovogodišnje manifestacije su Grad… »

Za mnoge usluge pacijenti neće morati u Novi Sad

Dnevnik 16.01.2017
SUBOTICA: Opšta bolnica Subotica započela je novu etapu poslovanja i pružanja novih zdravstvenih usluga i unapređivanja postojećih, dolaskom dr sci med Slobodana Puškara za v.d. direktora Opšte bolnice. Pokrajinska vlada ga je prošlog meseca… »

Majka i ćerka pljačkale stanove po Novom Sadu

NoviSad.com 16.01.2017
Novi Sad - A. R. (34) iz Kovina uhapšena je zbog sumnje da je počinila više krađa, a protiv njene sedamnaestogodišnje ćerke, koja se tereti za ista dela, policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku. foto: A. K. Sumnja se da su njih… »

Deo Telepa bez grejanja i tople vode

NoviSad.com 16.01.2017
Novi Sad - Deo Telepa danas neće imati grejanje i toplu potrošnu vodu. Bez grejanja i tople vode su zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži stanari na Bulevaru patrijarha Pavla 16 b-30, Ilariona Ruvarca 34 i Jastrebačka 49. - Normalizacija u… »

Kasni izgradnja deponije u Subotici

Subotica.com 16.01.2017
Kasne radovi na izgradnji Regionalne deponije Subotica pa će, umesto početkom, po svemu sudeći, biti završeni tek polovinom ove godine. Rok za završetak izgradnje objekata na Regionalnoj deponiji Subotica, koja se gradi između naselja Bikovo i Orom… »

Počinje kažnjavanje za neočišćene trotoare

Dnevnik 16.01.2017
Komunalna policija i inspekcija u Subotici od danas će pojačano nadzirati čišćenje i uklanjanje snega i leda sa trotoara, prilaza stambenim zgradama, ispred stambenih i poslovnih objekata, što je i obaveza vlasnika ili korisnika objekata. Sekretar… »

Popodne stižu dva ledolomca iz Mađarske

Srbija danas 16.01.2017
Očekuje se da će ledolomci stići oko 17 časova. U Srbiju danas popodne stižu dva ledolomca iz Mađarske, koji će pomoći saniranje ledenih čepova na rekama, rekao je pomoćnik ministra za vodni saobraćaj Veljko Kovačević. Kovačević je istakao… »

Pet činjenica za današnji dan, 16. januar

BK TV 16.01.2017
Redakcija BKTVNews za vas je izdvojila najzanimljivije događaje i činjenice koji su obeležili današnji dan. 1. Krunisan Ivan IV Vasiljevič Godine 1547. u Moskvi za prvog ruskog cara krunisan Ivan IV Vasiljevič. Poznat po značajnim reformama u… »