Beograd arhiva vesti 17.01.2017

(Kurir TV) ceo Beograd je besan na ovog čoveka: Nećete verovati šta je on ukrao!

Kurir 17.01.2017
Nepoznati kradljivac odneo je u nedelju jednu od kućica koje je opština Stari grad zbog veoma hladnih zimskih dana postavila za pse sa ulice! Kako bi ih spasili od hladnoće, čelnici opštine Stari grad odlučili su da pse lutalice obraduju privremenim… »

Komarci i zimi muče Beograđane

N1 Info 17.01.2017
Gradski Sekretarijat za zaštitu životne sredine Beograda pozvao je građane koji zimus uoče komarce u ulazima, podrumima ili tehničkim etažama zgrada, da to prijave Zavodu za biocide i medicinsku ekologiju. Ove nedelje prskaće se zatvoreni prostor… »

Mirna noć iza beograđana: Bez saobraćajki, tegobe mučile hronične bolesnike

Kurir 17.01.2017
Na ulicama Beograda protekle noći nije se dogodila nijedna saobraćajan nezgoda zbog koje je bila neophodna intervencija Hitne pomoći, rečeno je danas u toj službi. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su tokom noći pomoć lekara… »

Ulice Beograda prohodne,: gužve koje je prouzrokovao sneg su raščišćene

Blic 17.01.2017
Sneg i loše vreme tokom dana uticali su na saobraćaj koji se odvijao sporije nego inače. Ipak gužvi na beogradskim ulicama više nema. Po rečima taksista iz Beogradskog taksija, sve prestoničke ulice su prohodne. - Gužve koje su se stvorile tokom… »

Besplatni programi u oblasti sporta za vreme zimskog raspusta

Studio B 17.01.2017
Sekretarijat za sport i omladinu i u ovoj školskoj godini nastavlja sa realizacijom besplatnih projekata u oblasti sporta od 30. januara do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu. Svi zainteresovani beogradski učenici, uzrasta od… »

Provala na Vračaru: Obijene prostorije pokreta Dosta je bilo

Kurir 17.01.2017
Sedište opštinskog odbora pokreta Dosta je bilo na Vračaru obijeno je tokom prethodne noći, saopšteno je iz tog pokreta. Nepoznati počinioci su odneli kompjuter, dva monitora i dva štampača i sve ispremetali. Sve fioke su ispreturane. Policija je… »

Prijave od sutra: U Beogradu besplatno klizanje i plivanje za đake!

Srbija danas 17.01.2017
Besplatni zimski sportovi za decu. Sekretarijat za sport i omladinu Grada Beograda najavio je danas da će obezbediti besplatno korišćenje sportskih centara od 30. januara do 28. februara za učenike osnovnih i srednjih škola u Beogradu. Svi beogradski… »

PKB prodaje staru opremu

Večernje novosti 17.01.2017
Poljoprivredna korporacija nudi mehanizaciju, a kupci mogu da pogledaju ponudu do 20. januara. POLjOPRIVREDNI gigant PKB oglasio je prodaju rashodovane poljoprivredne mehanizacije i rezervnih delova. Traktori, priključne mašine, delovi zalivnog sistema… »

Premijera prvog filma sa KiM „Sporazum”, posle 1999. godine

Politika 17.01.2017
Beogradska premijera dugometražnog igranog filma „Sporazum”, koji predstavlja prvo je filmsko ostvarenje nastalo na Kosovu i Metohiji posle 1999. godine, održana je u Domu omladine. Film reditelja i scenariste Predraga Radonjića obrađuje… »

Život u napuštenim hangarima – izbor, a ne nužda

Politika 17.01.2017
Tri autobusa sa izbeglicama iz polusrušenih objekata kod Autobuske stanice ispratili u prihvatne centre ministri Vulin, Stefanović i Đorđević. – Dok vlada ubeđuje ljude s Bliskog istoka da pređu u tople kampove, neke nevladine organizacije ih… »