Izvor: Alo arhiva vesti 17.01.2017

Vučić znao da će Dodiku biti uvedene sankcije

Alo 17.01.2017
Dodiku zabranjen ulazak u SAD i zamrznuta sva imovina. Stejt department potvrdio je večeras da su SAD uvele sankcije predsedniku Republike Srpske (RS) Miloradu Dodiku. To je na svojoj stranici objavila Kancelarija za kontrolu stranih sredstava (OFAC). Na… »

Hrvati konačno skinuli blokadu!

Alo 17.01.2017
Radna grupa za prošerenje EU konačno je danas postigla saglasnost za otvaranje poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi, pišu "Novosti". Sve zemlje, uključujući i Hrvatsku, složile su se da više nema prepreka da ovo poglavlje bude otvoreno i odmah i… »

Incko neće nikom da se izvinjava

Alo 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko rekao je da se neće izviniti ni pedsednik RS Miloradu Dodiku ni predsedavajućem Predsedništva BiH Mladenu Ivaniću, zbog skandalozne izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. "Ja se gospodinu Dodiku i… »

Moskva: RS ne podriva Dejton

Alo 17.01.2017
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da se Rusija zalaže za sprovodjenje Dejtonskog sporazuma u Bosni i Hercegovini (BiH) i odbacio optužbe da Republika Srpska krši taj sporazum i da neko u BiH ruši državu. "Rusija se zalaže za… »

Vehabije tuže BiH

Alo 17.01.2017
Vehabije osumnjičene za teroristički napad za novogodišnje praznike 2015. godine u Sarajevu, a protiv kojih je Tužilaštvo BiH nedavno obustavilo istragu zbog nedostataka dokaza, tužiće BiH za naknadu štete, piše "Dnevni avaz". Reč je o 11… »

Sinđelić: Rus tražio da snajperom ubijem Mila

Alo 17.01.2017
Aleksandar-Saša Sinđelić, koji se predao crnogorskim vlastima, priznao je da mu je ruski državljanin Edvard Širokov tražio da obezbedi dobrog snajperistu koji bu pucao u Mila Đukanovića, a da je potom tražio od njega d ato obavi. Ruski… »

Otkazani letovi za Banjaluku!

Alo 17.01.2017
Letovi JU102 i JU103 Er Srbije između Banjaluke i Beograda otkazani su danas zbog teških vremenskih uslova na aerodromu u Banjaluci, saopštila je srpska avio-kompanija. Za putnike na koje izmena utiče biće obezbeđene alternativne opcije za nastavak… »

Oprezno sa detoksikacijom da ne završite u bolnici!

Alo 17.01.2017
Mnogi su s epodvrgli kurama detoksikacije posle prazničnog prejedanja. Lekari upozoravaju da to može biti vrlo opasno. Zbog prejedanja možete da završite u bolnici, ali možete i zbog detoksikacije. Britanski lekari upozorili su da radikalne kure… »

Iz fabričkih šahtova izvukli 50 zmija! (FOTO)

Alo 17.01.2017
Aktivisti niške NVO “Zoo Planet” izvukli su iz šahtova i cevi u nekadašnjoj fabrici EI u Žitorađi 50 stepskih smukova, koji su zbrinuti u saradnji sa Zavodom za zaštitu prirode iz Niša. Apel su uputili radnici koji su radili na postavljanju… »

Danijela Sremac savetuje Palmu!

Alo 17.01.2017
Tokom posete Vašingtonu delegacija Jagodine na čelu sa Draganom Markovićem Palmom srela se sa predsednicom Srpskog instituta u Vašingtonu i predsedničkim kandidatom na predstojećim izborima u Srbiji, Danijelom Sremac. Sremac je tom prilikom… »