Izvor: Alo arhiva vesti 17.01.2017

Dojadili im “Lastini“ krševi!

Alo 17.01.2017
Meštani prigradskog naselja Barajevo već duže vreme muče muku sa autobusima SP “Lasta“, na kojima, kako kažu, ne rade vrata, grejanje, otpadaju točkovi, često se kvare, a nekada znaju i da se zapale. Da stvar bude gora, otkako je zavladao… »

Milica tverkuje za medalju! (VIDEO)

Alo 17.01.2017
Milica Todorović pobedila je u plesnom takmičenju na Kubi. Srpska pevačica je svojim umećem uspela da baci u senku sve ostale kandidate i osvoji prvo mesto! - Imali smo malo takmičenje na Kubi... Ja pobedilaaaa jeeeee - pohvalila se pevačica. Znali… »

Obrušio se plafon na Kaćinom nastupu

Alo 17.01.2017
Katarina Grujić bila je prinuđena da prekine nastup u jednom beogradskom klubu jer se obrušio plafon. Na sreću, niko nije nastradao. Na dočeku sprske Nove godine, u klubu gde je nastupala Katarina Grujić, oko jedan sat iza ponoći izbila je tuča… »

Jelena se seli na Kipar, svadba u maju!

Alo 17.01.2017
Budući suprug Golubovićeve je već bio oženjen, devojkom koju su mu roditelji nametnuli. Rediteljka Jelena Golubović konačno je našla čoveka svog života! Njena prva ljubav, kiparski biznismen, nedavno je nakon 20 godina ponovo uplovio u njen… »

Džihadisti se leče u Srbiji!

Alo 17.01.2017
Jedna od ovakvih ustanova nalazi se u neposrednoj blizini Beograda i radi kao centar za ortopediju i velnes. U Srbiji radi nekoliko ilegalnih bolnica u kojima se leče povratnici sa ratišta u Siriji i drugih zemalja na Bliskom istoku, saznaje „Alo!”… »

Muslin objavio spisak za Amerikance!

Alo 17.01.2017
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je danas spisak igrača iz Superlige za prijateljski meč protiv selekcije SAD u San Dijegu. Muslin je za duel, koji nije u FIFA terminu, pozvao 18 fudbalera, po dvojicu iz Crvene zvezde… »

Dete umrlo od kašlja, niko kriv

Alo 17.01.2017
Spoljašnja inspekcija Doma zdravlja u Svilajncu je zaključila da nema propusta u radu Dečijeg dispanzera i Hitne pomoći u lečenju devojčice Sare Trifunović. Inspektor je predložio i stručni nadzor koji će biti obavljen tokom nedelje. - Još nije… »

Britanski parlament glasa o Bregzitu!

Alo 17.01.2017
Britanski parlament će moći da glasa o konačnom sporazumu o izlasku zemlje iz EU, rekla je danas britanska premijerka Tereza Mej. Mej se našla pod velikim pritiskom poslanika koji traže veće pravo glasa kad je reč o istupanju iz Unije. "Mogu danas… »

Potrebna krv, A i nulta

Alo 17.01.2017
Institut za transfuziju krvi Srbije saopštila je da su rezerve krvi smanjene zbog manjeg odziva gradjana u organizovanim akcijama, što je uobičajeno u ovom periodu godine zbog niskih temperatura, učestalih respiratornih infekcija i sezone zimskih… »

Kupite stan umesto što štedite u banci!

Alo 17.01.2017
Ako imate novca, godina pred nama je idealna za kupovinu stana! Cene kvadrata su pale, dok su kamate na štednju toliko niske da gotovo i ne postoje, pa je novac daleko bolje uložiti u nekretnine nego čuvati u banci. Kad se još doda da je u toku proces… »