Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 17.01.2017

Kamenovan minibus sa srpskim đacima

Alo 17.01.2017
Grupa od desetak mladića u albanskom delu sela Suvi Do, kod Kosovske Mitrovice, gađala je grudvama i ledenicama minibus koji je prevozio Srbe. Vozač minibusa Sreten Muškić rekao je da se napad dogodio u 12.30 časova, te da ovo nije prvi napad na… »

Pritvor za Srbina uhapšenog u Prizrenu

Alo 17.01.2017
Osnovni sud u Prizrenu odredio je jednomesečni pritvor Branimiru Gligorijeviću iz sela Novake jer je nosio maskirnu jaknu sa oznakom četiri "S". "Nije mi jasno zašto je moj sin uhapšen. U Prizren je otišao da nabavi namirnice i da pomogne nešto u… »

Bata Jole će sve da sredi!

Alo 17.01.2017
Poljoprivredni fakultet u Zemunu mora da plati bivšem domaru Slobodanu Đorđeviću 60.000 dinara zbog diskriminacije na poslu. Došla maca na vratanca! Poljoprivredni fakultet u Zemunu mora da plati svom bivšem domaru Slobodanu Đorđeviću 60.000… »

Kekin čovek predosetio smrt!?

Alo 17.01.2017
Milomir Jovanović (45) zvani Miki, kum Dejana Stojanovića Keke, znao je odmah posle nestanka rođenog brata da mu protivnički klan sprema ubistvo! Kako „Alo!” saznaje, Mikijev rođeni brat Milan najverovatnije je otet iz osvete Keki i… »

Nastavnik šamarao đaka?

Alo 17.01.2017
Nastavnik geografije povukao učenika za rever i nehotice ga zakačio po licu! Dragana Janković, majka Alekse Janković koji je zbog vršnjačkog nasilja izvršio samoubistvo, objavila je na društvenim mrežama vest o tome da je nastavnik geografije u… »

Terali pse na krvoločnu borbu s lisicama!

Alo 17.01.2017
Organizacija za prava i zaštitu životinja “Orpak” iz Kruševca podneće Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju krivičnu prijavu protiv D.M. iz ovog grada zbog mučenja i lišavanja života životinja. Osumnjičeni je na svom Fejsbuk profilu postavio… »

Pukla sajla na žičari! (FOTO)

Alo 17.01.2017
Sezona na ski centru „Rajkovo“ kod Majdanpeka počela je kvarovima. Nekoliko sati nakon zvaničnog otvaranja sezone, kojoj je prisustvovalo oko 200 skijaša iz ovog grada, nastao je prvi problem na ski liftu. - Kada smo počeli sa radom sajla je pukla… »

Požar na Detelinari, jedan mrtav (FOTO)

Alo 17.01.2017
Stariji muškarac poginuo je danas požaru koji je izbio u Ulici Oblačića Rada 11 u Novom Sadu, dok su tri osobe povređene. Veliki požar izbio je u stambenoj zgradi u ulici Oblačića Rada 11-13 na novosadskoj Detelinari. Direktor Zavoda za hitnu… »

Pijani otac u zatvoru, deca kod dede!

Alo 17.01.2017
"Počeo je da viče na njih zašto su izašli i ko im je rekao da se sankaju. Na moje reči da sam im ja dozvolio on je nasrnuo i na mene", priča nasilnikov otac koji je pozvao policiju. Aleksandru Avdiću (32) iz Žitnog Potoka, koji je svog… »

Čuvar muzeja: Krao sam Titove stvari

Alo 17.01.2017
Radnik obezbeđenja u Muzeju 25. maj na Dedinju Ivan Milovanović priznao je da je krao stvari Josipa Broza Tita koje su izložene u tom muzeju i nagodio se sa tužilaštvom da bude kažnjen sa godinu dana zatvora. Naime, Milovanović je danas sklopio… »