Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 17.01.2017

Hrvati konačno skinuli blokadu!

Alo 17.01.2017
Radna grupa za prošerenje EU konačno je danas postigla saglasnost za otvaranje poglavlja 26 o obrazovanju i kulturi, pišu "Novosti". Sve zemlje, uključujući i Hrvatsku, složile su se da više nema prepreka da ovo poglavlje bude otvoreno i odmah i… »

Huligani prekinuli tribinu SNS

Alo 17.01.2017
Srpska napredna stranka saopštila je večeras da je grupa huligana prekinula njihovu tribinu u Beški i brutalno uznemiravala učesnike. SNS je pozvala nadležne da reaguju i zaštite slobodu govora i mišljenja u Srbiji. "SNS šokirana je fašističkim… »

Vučić: Bajden zna da Srbija želi mir!

Alo 17.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić je rekao za RTS da veruje da je potpredsednik SAD Džozef Bajden razumeo da Srbija želi mir i stabilnost i da nošenje oružja nije dozvoljeno. Vučić je sa Bajdenom u Davosu razgovarao oko 45 minuta. Rekao je da od Bajdena… »

Vučić se sastao s Bajdenom

Alo 17.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić sastao se danas u Davosu sa odlazećim potpredsednikom SAD Dzozefom Bajdenom. Premijer Aleksandar Vučić obavestio je danas u Davosu potpredsednika SAD Džozefa Bajdena o viđenju koje Srbija ima po pitanju regionalne… »

Đoka je "jaje"!

Alo 17.01.2017
Đorđe Vukadinović otvorio je nalog na Tviteru, a sve svoje stavove piše na ćirilici. Samostalni poslanik i direktor NSPM-a je novajlija na ovoj društvenoj mreži, a za “Alo!” priznaje da se sam probija kroz “tviter svet”. - Ja sam gušter… »

Nikoliću, ne koristi kosovske Srbe za kampanju!

Alo 17.01.2017
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne očekuje od predsednika Srbije Tomislava Nikolića da "proziva" Vladu što nije tražila povratak vojske Srbije na Kosovo i da "implicira" da bi Vlada "oćutala" eventualno ubijanje… »

Nikolić Skotu: Nedopustivo ponašanje Prištine

Alo 17.01.2017
redsednik Srbije Tomislav Nikolić danas je u razgovoru sa ambasadorom SAD Kajlom Skotom ocenio kao "potpuno neprihvatljivo" ponašanje Prištine u vezi s vozom Beograd-Kosovska Mitrovica prošlog vikenda, saopštio je kabinet predsednika Srbije. Kako je… »

Evo šta kažu Rusi o "vozu prijateljstva"

Alo 17.01.2017
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov rekao je da snage kosovskih Albanaca ne treba da budu prisutne na severu Kosova naseljenom Srbima, te da bi EU trebalo da smiri situaciju između Beograda i Prištine. Govoreći o situaciji na Balkanu, Lavrov… »

Nikolić se sprema u rat sa sinovima

Alo 17.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je spreman da se povuče sa predsedničke pozicije ako Srbija, u slučaju ubijanja Srba na KiM i da će i on, ako treba otići u rat, pa i njegovi sinovi. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da… »

Šešelj: Toma napravio aferu voz da bi počeo kampanju

Alo 17.01.2017
Šešelj tvrdi da je slučaj "voz prijateljstva" osmislio Tomislav Nikolić bez ičijeg znanja, kako bi započeo predsedničku kampanju. Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je slučaj "voza prijateljstva" i tvrdi da je to… »