Izvor: Beta video arhiva vesti 17.01.2017

Dugalić: Aktivne i pasivne kamatne stope banaka u Srbiji na istorijski niskom nivou

Beta video 17.01.2017
BEOGRAD- Generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić istakao i da su aktivne i pasivne kamatne stope banaka u Srbiji na istorijski niskom nivou i da se može očekivati da blagi pad kamatnih stopa bude nastavljen.… »

Vučić razgovarao s predsednicom Švajcarske konfederacije

Beta video 17.01.2017
DAVOS - Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas s predsednicom Švajcarske Konfederacije Doris Lojtard o bilateralnim odnosima, povećanju švajcarskih investicija, kao i podršci Švajcarske u sistemu dualnog obrazovanja. Vučić je rekao… »

Vučić i Bajden: Sačuvati mir i stabilnost na Balkanu

Beta video 17.01.2017
DAVOS - Premijer Srbije Aleksаndаr Vučić sаstаo se dаnаs u Dаvosu sа potpredsednikom SAD Džozefom Bаjednom i tom prilikom zajedno su zaključili da ``mir i stаbilnost nа Bаlkаnu morаju biti sаčuvаni``, saopšteno je iz Vlade Srbije… »

47. Ekonomski forum u Davosu

Beta video 17.01.2017
DAVOS - Počinje 47. Ekonomski forum u Davosu na kojem se očekuje učešće oko 3.000 političkih i ekonomskih lidera. Forum traje do 20. januara. (pokrivalice)… »

Stefanović, Vulin i Mali na Visokim studijama odbrane i bezbednosti

Beta video 17.01.2017
BEOGRAD - Stručno usavršavanje polaznika 6.klase Visokih studija odbrane i bezbednosti, medju kojima su i gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministri unutrašnjih poslova i rada Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, počelo je danas na Vojnoj… »

Vučić se sastao sa Bajdenom

Beta video 17.01.2017
DAVOS - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa potpredsednikom SAD Džo Bajdenom. (pokrivalice)… »

Stefanović se sastao sa ambasadorom Turske

Beta video 17.01.2017
BEOGRAD - Ministri unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sastao se danas sa ambasadorom Turske u Beogradu. (pokrivalice)… »

Vučić se sastao sa izvršnim direktorom Delhaze

Beta video 17.01.2017
DAVOS - Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Dirkom Boerom, izvrsnim direktorom Delhaze. (pokrivalice)… »

Obeležen jubilej Centra za obuku logistike

Beta video 17.01.2017
KRUŠEVAC - Povodom jubileja decenije od formiranja Centra za obuku logistike je u dvorani kruševačkog pozorišta održana svečanost kojoj su prisustvovali izaslanik predsednika Republike Milorad Simić, državni sekretar u Ministarstvu odbrane Nenad… »

Radulović: Razlike u carinskim deklaracijama pet milijardi dinara

Beta video 17.01.2017
BEOGRAD, - Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović rekao je da su razlike u carinskim deklaracijama kojima bi Srbija trebalo da se prilagodi, pet milijardi dolara godišnje.… »