Izvor: BK TV arhiva vesti 17.01.2017

Zvanično: Potvrđene sankcije SAD-a Miloradu Dodiku

BK TV 17.01.2017
Američko ministarstvo finansija uvelo je sankcije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku zbog aktivnog ometanje napore u sprovođenju Dejtonskog sporazuma kojim je okončan rat u Bosni i Hercegovini i 1995. godine, objavljeno je na sajtu ovog… »

"Jugoslavija je bila utopija, Hrvatskoj danas ide mnogo bolje"

BK TV 17.01.2017
Hrvatska predsednica je kao primere lošeg života za vreme Jugoslavije navela vožnju na par-nepar, nemogućnost slobodnog napuštanja zemlje i nestašice nekih proizvoda Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da se u Hrvatskoj danas… »

Od 0 do 100 km/h za 2,1 sekundu: Predstavljen trkački Tesla S (foto, video)

BK TV 17.01.2017
U Birmingemu je predstavljena specijalna verzija Teslinog Modela S koja će učestvovati u Electric GT šampionatu. Takmičenje Electric GT prvi je šampionat rezervisan isključivo za GT automobile na električni pogon. Kao osnova za trkačku varijantu… »

Katastrofalna greška Komunalne službe: Zbog ledenog vremena posuli ulice solju, ali ispostavilo se da je ipak nešto drugo

BK TV 17.01.2017
Nisu znali da se smeju ili da plaču! Komunalne službe u slovenačkom gradiću Sežane su zbog ledenog vremena posule ulice onim za šta su mislile da je uobičajena mešavina soli i šljunka, ali se ispostavilo da u pitanju bilo nešto potpuno… »

Tači ponovo provocira Srbiju; "Na pretnje Beograda odgovoriti vojskom Kosova"

BK TV 17.01.2017
"Bezbednosne snaga Kosova su regrutovane i pripremljene u saradnji sa NATO" Kosovski predsednik Hašim Tači danas je razgovarao sa komandantom Bezbednosnih snaga Kosova (BSK) Rahmanom Ramom, sa kojim je, kako je saopšteno na Tačijevom zvaničnom sajtu… »

Potraga se nastavlja: Roditelji ne odustaju, za Barbarom Vitez će tragati i Interpol (foto)

BK TV 17.01.2017
Roditelji veruju da je devojčica živa i da potraga ne sme da se prekine. Kako se navodi, to su saznali roditelji devojčice koja se, prema izjavama njenih drugova, okliznula na mostu i pala u Tisu između Sente i Čoke 25. novembra prošle godine. Njeni… »

"Ako oćutimo Albancima na ubijanje Srba neću biti predsednik"

BK TV 17.01.2017
O ovome govorim kao predsednik Srbije, a ne kao knadidat i stalo mi je do života Srba i na Kosovi i svuda, a ne do rejtinga, naveo je Nikolić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je spreman da se povuče sa predsedničke pozicije ako… »

Vučić se u Davosu sastao sa predsednikom Kine Si Ðinpingom

BK TV 17.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se pre podne u Davosu sa predsednikom Kine Si Đinpingom sa kojim je ragovarao o poslovanju Železare i o budućim zajedničkim projektima dve zemlje. Reč je o uspostavljanju direktne linije između Beograda i… »

Stravičan požar u Novom Sadu, ima mrtvih

BK TV 17.01.2017
Požar je buknuo oko podneva u novosadskom naselju Detelinare. Stariji muškarac poginuo je danas požaru koji je izbio u Ulici Oblačića Rada 11 u Novom Sadu, dok su tri osobe povređene. Direktor Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Bogdan Živanović… »

Novosadska policija dobija novog načelnika

BK TV 17.01.2017
Novi načelnik policijske uprave u Novom Sadu biće Milorad Šušnjić, pošto je dosadašnji načelnik Siniša Radaković postavljen na mesto kooridnatora u Direkciji policije u Beogradu. Šušnjić, koji je po zvanju policijski savetnik, vraća se u… »