Izvor: BK TV arhiva vesti 17.01.2017

Dobre vesti za Srbiju: Zeleno svetlo za otvarenje poglavlja 26

BK TV 17.01.2017
Hrvatska i Bugarska dale su danas zvanično ”zeleno svetlo” za otvaranje poglavlja 26 u pregovorima sa Srbijom. Predstavnici Hrvatske i Bugarske u radnoj grupi Saveta EU koja se bavi pitanjima proširenja i zemljama kandidatima danas su i zvanično… »

Ambasador SAD-a Nikoliću: Stabilnost u regionu je prioritet, izbegavati povišenu retoriku!

BK TV 17.01.2017
Američki ambasador u Beogadu Kajl Skot rekao je, u razgovoru sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, da je stabilnost u regionu preduslov za budući progres. On je dodao da svi treba da izbegavaju povišenu retoriku. Kako je saopštila američka ambasada… »

Srbija okovana ledom, evo kad stiže otopljenje (tabele)

BK TV 17.01.2017
Taman kada se većina nas opustila, i pomislila da je ledenim danima došao kraj Srbija se našla na udaru novog ledenog talasa. Kako stvari stoje, debeli minus čeka nas i narednih dana. Međutim, ono što može da nas raduje jesu najave meteorologa da… »

Vučić o sankcijama Dodiku: Znao sam da će se tako nešto dogoditi, dobio sam informaciju od Amerikanaca!

BK TV 17.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić, upitan o informaciji da su SAD uvele sankcije predsedniku RS, je rekao da je od Amerikanaca dobio potvrdu da će se to dogoditi. "Od Amerikanaca sam dobio informaciju da će tako nešto da se dogodi, ali nisam dobio… »

Najpoznatija internet enciklopedija Vikipedija proslavila 16. rođendan

BK TV 17.01.2017
Organizacija Vikimedija Srbija obeležila je sinoć 16 godina rada Vikipedije, čiji su osnivači poručili da će najveća onlajn enciklopedija nastaviti da se poboljšava kako bi tekstovi bili još pouzdaniji i sadržajniji. Urednik Dragan Satarić je… »

Više ne prezaju ni od čega! Albanci napali autobus pun Srba! (foto)

BK TV 17.01.2017
Drugi napad u poslednjih nedelju dana. Grupa od desetak mladića u albanskom delu sela Suvi Do, kod Kosovske Mitrovice, gađala je grudvama i ledenicama minibus koji je prevozio Srbe. Vozač minibusa Sreten Muškić rekao je da se napad dogodio u 12.30… »

Od sutra ponovo na pruzi: Ovo je nova trasa "Srpskog voza"

BK TV 17.01.2017
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će "Srpski voz" sutra ujutro ponovo na prugu ali ne od Beogada do Kosovske Mitrovice nego od Kraljeva do Požege. "Zbog bezbednosti putnika… »

Građani Srbije kipte od besa! Stigli astronomski računi za struju, niko ne zna zašto!

BK TV 17.01.2017
Niko još nema odgovor zašto su decembarski računi za struju i grejanje, nakon praznika, bili drastično uvećani. Decembarski računi za struju zapanjili su građane širom Srbije! "Obično plaćam oko 9.000, a sada mi je račun stigao 18.000 dinara! A… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 18. januar 2017. godine!

BK TV 17.01.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 18. januar. Dnevna štampa u izdanjima za sredu donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 18. januar pišu o uvođenju sankcija predsedniku… »

Lažirao sopstvenu smrt? Da li je ovo dokaz da je legendarni pevač i dalje živ? (foto)

BK TV 17.01.2017
Mnogi veruju u teoriju da je Elvis Prisli živ i da je 1977. lažirao svoju smrt. Priča se da je to uradio jer nije mogao da podnese slavu zbog koje nije imao mira, a nova fotografija koja je nastala prošle godine ponovo je podstakla glasine da je… »