Izvor: BK TV arhiva vesti 17.01.2017

Teška saobraćajka na auto-putu, bez informacija o žrtvama (foto)

BK TV 17.01.2017
Nesreća se dogodila na auto- putu Beograd- Zagreb, kod mesta Morović. Kako prenose mediji, prema prvim informacijama vozač teretnog kamiona izgubio je kontrolu nad vozilom, nakon čega je probio ogradu nadvožnjaka i sleteo sa puta. Kamion je završio… »

Radnik obezbeđenja priznao da je krao Titove stvari

BK TV 17.01.2017
Radnik obezbeđenja u Muzeju 25. maj na Dedinju Ivan Milovanović priznao je da je krao stvari Josipa Broza Tita koje su izložene u tom muzeju i nagodio se sa tužilaštvom da bude kažnjen sa godinu dana zatvora. Naime, Milovanović je danas sklopio… »

SAD uveo sankcije Miloradu Dodiku!

BK TV 17.01.2017
Sjedinjene Američke Države uvele su danas sankcije predsedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku. Sankcije protiv Milorada Dodika podrazumevaju zabranu putovanja u SAD i zamrzavanje imovine na teritoriji SAD, kao i u svim zemljama koje se budu… »

Obrt:Ministarstvo finansija izdalo saopštenje zbog pogrešnih informacija u medijima!

BK TV 17.01.2017
Osobama sa invaliditetom, novim zakonskim rešenjem nije ukinuto pravo na oslobođenje od plaćanja uvoznih dažbina prilikom uvoza ortopedskih i drugih pomagala, saopštilo je danas Ministarstvo finansija. Ministarstvo finansija se obratilo javnosti… »

Evo šta se dogodi kada predsednik Amerike pošalje pogrešan tvit! (foto)

BK TV 17.01.2017
Anonimna službenica postala je preko noći jedna od najpopularnijih žena jer joj se obratio predsednik SAD. Novoizabrani predsednik SAD Donald Tramp želeo je da pohvali svoju ćerku Ivanku na Tviteru, ali je tagovao pogrešnu ženu koja se takođe zove… »

Hitna sednica štaba za vanredne situacija: Preduzimaju se mere za odbranu od leda

BK TV 17.01.2017
Preduzimaju se mere za odbranu od leda na rekama. Ledolomci i potiskivači krenuli ka Đerdapu! Republički štab za vanredne situacije danas je na vanrednoj sednici, kojom je predsedavao ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, upozorio na… »

Od ove alergije pate mnoge žene u Srbiji, lekari napokon utvrdili razlog (foto, video)

BK TV 17.01.2017
Lekari su bili ne malo bili iznenađeni kada su utvrdili uzrok teške alergije jedne tridesetogodišnjakinje. Nakon što su obelodanili istinu, mnoge žene se pribojavaju da su one sledeće žrtve. Amerikanka iz Minesote Džoana Votkins (29), pati od… »

Mej drži govor o Bregzitu - potpuni izlazak iz EU!

BK TV 17.01.2017
Mej neće dopustiti polovičan izlazak Britanije iz EU. Kako prenose mediji, ona će u govoru izraziti i spremnost o napuštanju jedinstvenog tržišta. Tereza Mej na proleće kod Trampa Britanska valuta funta, koja je pala na najniži nivo u tri decenije… »

Suze Bogorodice, proplakao kip zaštitnice žena i dece (foto, video)

BK TV 17.01.2017
Stotine vernika već danima opseda kuću jedne Meksikanke u kojoj su viđene suze na statui Bogorodici. Gipsana statua Bogorodice od Gvadalupe navodno je proplakala nakon što je njena vlasnica Gvadalupe Hernandez završila s molitvom u svom domu u… »

"Sa novom administracijom SAD novi kontekst odnosa"

BK TV 17.01.2017
U saopštenju Pres služe se navodi da je predsednik Nikolić konstatovao da su dve zemlje na putu oporavka bilateralne saradnje i izrazio očekivanje da će sa novom administraciom odnosi dve zemlje dobiti novi kontekst. Predsednik Srbije Tomislav… »