Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Potraga se nastavlja: Roditelji ne odustaju, za Barbarom Vitez će tragati i Interpol (foto)

BK TV 17.01.2017
Roditelji veruju da je devojčica živa i da potraga ne sme da se prekine. Kako se navodi, to su saznali roditelji devojčice koja se, prema izjavama njenih drugova, okliznula na mostu i pala u Tisu između Sente i Čoke 25. novembra prošle godine. Njeni… »

Novosadska policija dobija novog načelnika

BK TV 17.01.2017
Novi načelnik policijske uprave u Novom Sadu biće Milorad Šušnjić, pošto je dosadašnji načelnik Siniša Radaković postavljen na mesto kooridnatora u Direkciji policije u Beogradu. Šušnjić, koji je po zvanju policijski savetnik, vraća se u… »

Srbija okovana ledom, evo kad stiže otopljenje (tabele)

BK TV 17.01.2017
Taman kada se većina nas opustila, i pomislila da je ledenim danima došao kraj Srbija se našla na udaru novog ledenog talasa. Kako stvari stoje, debeli minus čeka nas i narednih dana. Međutim, ono što može da nas raduje jesu najave meteorologa da… »

Najpoznatija internet enciklopedija Vikipedija proslavila 16. rođendan

BK TV 17.01.2017
Organizacija Vikimedija Srbija obeležila je sinoć 16 godina rada Vikipedije, čiji su osnivači poručili da će najveća onlajn enciklopedija nastaviti da se poboljšava kako bi tekstovi bili još pouzdaniji i sadržajniji. Urednik Dragan Satarić je… »

Od sutra ponovo na pruzi: Ovo je nova trasa "Srpskog voza"

BK TV 17.01.2017
Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović najavila je da će "Srpski voz" sutra ujutro ponovo na prugu ali ne od Beogada do Kosovske Mitrovice nego od Kraljeva do Požege. "Zbog bezbednosti putnika… »

Građani Srbije kipte od besa! Stigli astronomski računi za struju, niko ne zna zašto!

BK TV 17.01.2017
Niko još nema odgovor zašto su decembarski računi za struju i grejanje, nakon praznika, bili drastično uvećani. Decembarski računi za struju zapanjili su građane širom Srbije! "Obično plaćam oko 9.000, a sada mi je račun stigao 18.000 dinara! A… »

Naslovne strane dnevnih listova: Prelistavanje štampe za 18. januar 2017. godine!

BK TV 17.01.2017
BTVNews je za vas pripremio pregled naslovnih strana za 18. januar. Dnevna štampa u izdanjima za sredu donosi ekskluzivne i aktuelne priče iz zemlje i sveta. Dnevni listovi u Srbiji u izdanjima za 18. januar pišu o uvođenju sankcija predsedniku… »

Lađari pozivaju državu da nabavi ili obnovi ledolomce

BK TV 17.01.2017
Udruženje profesionalnih lađara Srbije apelovalo je večeras na državu da u saradnji sa lađarskom strukom uradi nešto na obnovi ili nabavci ledolomaca. Takođe su pozvali na saradnju i po pitanju održavanja brodova posebne namene, jer je to pitanje… »

Stanje na putevima: Saobraćaj usporen ali bez zastoja, otežan u planinama

BK TV 17.01.2017
Sneg umerenog intenziteta trenutno pada u Beogradu i okolini, nešto jače pada u Negotinu. Na važnijim magistralnim i regionalnim putevima u nižim predelima saobraćaj se obavlja usporeno i zasada bez zastoja, saopštio je Auto moto savez Srbije… »

Jezive scene iz Srbije: Tri sata vadili zmije iz šahtova i cevi (foto)

BK TV 17.01.2017
Predsednik Udruženja "Zoo Planet“ Dušan Stojanović izjavio je danas da su članovi ovog udruženja izvadili iz šahtova i cevi u blizini pogona nekadašnje Elektronske industrije u Žitorađi 50 stepskih smukova. On je rekao da su smukove primetili… »