Izvor: BK TV/Zabava arhiva vesti 17.01.2017

Lažirao sopstvenu smrt? Da li je ovo dokaz da je legendarni pevač i dalje živ? (foto)

BK TV 17.01.2017
Mnogi veruju u teoriju da je Elvis Prisli živ i da je 1977. lažirao svoju smrt. Priča se da je to uradio jer nije mogao da podnese slavu zbog koje nije imao mira, a nova fotografija koja je nastala prošle godine ponovo je podstakla glasine da je… »

Izaberite ključ i saznajte šta skriva vaša podsvest! (foto)

BK TV 17.01.2017
Ovaj zanimljivi test ličnosti će vas možda iznenaditi svojim rezultatima. Sve što treba je da izaberete ključ, a odabrani ključ će opisati vašu ličnost. Iako ovaj test nije zasnovan na naučnim osnovama, ima istine u njemu. Pogledajte ključeve i… »

Slovenački komunalci se "proslavili": Posuli ulicu nečim što za šta su mislili da je so, a sad im se smeje ceo region

BK TV 17.01.2017
Nakon što su im nadležne komunalne službe prošle nedelje posule ulice uobičajenom mešavinom soli i šljunka protiv poledice, stanovnici slovenačkog gradića Sežana osetili su neobičan miris, a psi su počeli da laju, želeći van iz dvorišta… »

Od ove alergije pate mnoge žene u Srbiji, lekari napokon utvrdili razlog (foto, video)

BK TV 17.01.2017
Lekari su bili ne malo bili iznenađeni kada su utvrdili uzrok teške alergije jedne tridesetogodišnjakinje. Nakon što su obelodanili istinu, mnoge žene se pribojavaju da su one sledeće žrtve. Amerikanka iz Minesote Džoana Votkins (29), pati od… »

Suze Bogorodice, proplakao kip zaštitnice žena i dece (foto, video)

BK TV 17.01.2017
Stotine vernika već danima opseda kuću jedne Meksikanke u kojoj su viđene suze na statui Bogorodici. Gipsana statua Bogorodice od Gvadalupe navodno je proplakala nakon što je njena vlasnica Gvadalupe Hernandez završila s molitvom u svom domu u… »

Teške reči: Rođak Džordža Majkla razljutio fanove pevača!

BK TV 17.01.2017
Blizak rođak Džordža Majkla, Andros Jorgu, kaže da veruje da je legendarni pevač umro od prekomerne doze droge. Britanski "Independent" navodi da je Jorgu bio u Majklovoj pratnji na turnejama i da kaže da je muzičar pred kraj života ponovo počeo… »

Još jedan takmičar u "Poteri" ostavio bez teksta Memedovića i tragača! (video)

BK TV 17.01.2017
Nakon Jovana još jedan takmičar briljirao u popularnom kvizu "Potera". Da, moguće je - takmičar osvojio veliki novac u domaćem kvizu! Svi koji su juče gledali kviz pomislili su u jednom trenutku da će tragač, na čijoj se poziciji nalazila Milica… »

Da li posle 60 godina karijere najveća holivudska legenda odlazi u penziju? (FOTO)

BK TV 17.01.2017
U poslednje vreme sve ga manje viđamo na velikom platnu. Prema tvrdnjama njegovih prijatelja, Džek Nikolson se povlači iz sveta glume. Legendarni glumac, koji je najprepoznatljiviji po njegovoj ulozi u filmu "Isijavanje", je praktično već… »

Prestravljeni turisti prisustvovali sceni kao iz filma "Park iz doba Jure"! (foto, video)

BK TV 17.01.2017
Ljudi nisu mogli da veruju svojim očima kada su ugledali džinovsku zver kako im se približava. "Izgleda kao pravi dinosaurus"! Turisti na Floridi zanemeli su od straha kada su ugledali džinovskog aligatora koji je prolazio kao da ide u popodnevnu… »