Izvor: Glas Zapadne Srbije/Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Iz Holandije u Čačak poslate spore halucinogenih pečuraka poštom

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Carinici su u ponedeljak prilikom redovne kontrole u Pošti Beograd otkrili neobičnu pošiljku sa sporama za gajenje halucinogenih pečuraka. Pošiljka teška 400 grama, upućena je iz Holandije primaocu u Čačku, a na adresnici je bilo… »

Lazar Jovanović u selekciji Srbije

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin objavio je spisak igrača koji će putovati u Ameriku, gde će 29. januara igrati protiv delekcije Sjedinjenih Američkih Država. Reprezentaciju Super lige Srbije čini 18 igrača, među kojim je… »

Todorović: Građani, redovno čistite sneg

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, apelovao je danas na građane da redovno uklanjaju sneg ispred svojih poslovnih i stambenih objekata, s obzirom na sneg koji od sinoć pada gotovo bez prestanka i imajući u vidu najave niskih temperatura… »

Dve decenije vise kablovi

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Prijepolje - Pre 20 godina meštani prijepoljskog sela Zavinograđe volovskim zapregama, traktorima dovukli su betonske stubove i sami ih postavljali, kopali rupe i betonirali. Dve decenije Elektrodistribucija nije prebacila provodnike koji i danas vise… »

Na motoru putevima Ho Ši Mina

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Čačanin Zoran Kovačević (62) zaputio se na još jedno višemesečno putovanje dvotočkašem po dalekom svetu. Posle puta do Tokija i ture Južnom Amerikom, sada će preći 6.000 kilometara Indokinom. - Odlučio sam da se malo smirim. Ipak… »

Novi protest bivših radnika FAP-a

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Priboj - Oko 80 bivših radnika Fabrike automobila Priboj (FAP), protestvovalo je danas, tražeći isplatu zaostalih zarada, povezivanje radnog staža i sprovođenje odluke Skupštine opštine o davanju podsticajnih sredstava za razvoj male privrede… »

Petrović: Rusija je naša šansa za povećanje izvoza

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Arilje - Arilje je, kao i čitav Zlatiborski kraj, bogato voćem i ono predstavlja njegovu veliku razvojnu šansu, ali kako su mi poručili građani, neophodna im je veća podrška države za izvoz, izjavila je narodna poslanica i član Predsedništva… »

U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Užice, Čačak, Lučani, Bajina Bašta, Nova Varoš, Prijepolje, Priboj - U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije gledaćete: - NOVO KREDITNO ZADUŽENjE UŽICA, OPOZICIJA NEMA NIŠTA PROTIV - NOVI PROTESTI BIVŠIH RADNIKA FAPA - KOLIKO PARA JE POTREBNO… »

Razbijali led kako bi plivali na Bogojavljenje

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Kosjerić - U kosjerićkom selu Rosići, u četvrtak će biti održano plivanje za Časni krst, sa početkom u 12 sati, a nakon toga uručivanje nagrada. U odnosu na prethodnu godinu očekuje se više učesnika, a najuspešnijima će biti dodeljeni krst i… »

U četvrtak akcija dobrovoljnog davanja krvi

Glas Zapadne Srbije 17.01.2017
Čačak - Crveni krst Čačak saopštio je danas da će 19. januara u saradnji sa Studentskim parlamentom Fakulteta tehničkih nauka organizovatiakciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se realizovati u novom krilu Studentskog doma Čačak u vremenu… »