Izvor: Insajder arhiva vesti 17.01.2017

Popović Ivković: U toku su uviđaj policije i davanje izjava svih učesnika incidenta na tribini SNS-a

Insajder 17.01.2017
Biljana Popović Ivković iz MUP-a Srbije rekla je za Insajder.net da u ovom trenutku može samo da kaže da se „utvrđuju sve okolnosti događaja“ u Beškoj, gde su na tribini Srpske napredne stranke pretučeni aktivisti Inicijative mladih za ljudska… »

Nikolić: Slanje Vojske je zaključak Saveta za nacionalnu bezbednost; Mihajlovićeva: Od predsednika ne očekujem da proziva…

Insajder 17.01.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da su njegove izjave o slanju Vojske zaključci Saveta za nacionalnu bezbednost i da je spreman da se povuče sa predsedničke pozicije ako Srbija, u slučaju ubijanja Srba na KiM, oćuti Albancima. “Srpsku… »

Dodik: Očekujem sankcije SAD

Insajder 17.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da nije obavešten o tome da je stavljen na “crnu listu” Sjedinjenih Američkih Država. "Ne znam da li je informacija da sam stavljen na crnu listu tačna jer nijedan zvaničan dokument još nisam… »

Haški osuđenik na tribini SNS-a

Insajder 17.01.2017
Bivši oficir JNA Veselin Šljivančanin, koji je u Hagu osuđen na 10 godina zatvora, gostovaće večeras na tribini Srpske napredne stranke u Beškoj, u opštini Inđija. Iz kabineta predsednika Opštine Inđija i Opštinskog odbora SNS-a Insajder.net… »

Milorad Dodik na crnoj listi SAD

Insajder 17.01.2017
Predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku SAD su uvele sankcije zbog ometanja Dejtonskog sporazuma, objavilo je Ministarstvo finansija SAD, prenose mediji. „Ometanje Dejtonskog sporazuma Milorad Dodik predstavlja značajnu pretnju suverenitetu i… »

Gak: Aktivisti Inicijative sami izazvali incident i sami sebi razlupali kola, tuče nije bilo

Insajder 17.01.2017
"Aktivisti inicijative mladih došli su na tribinu da izazovu incident" rekao je za Insajder.net predsednik Opštine Inđija i funkcioner SNS-a Vladimir Gak. Ovakva izjava predsednika Opštine zapravo znači da su aktivisti sami krivi sto su pretučeni. U… »

Radulović: Obijanje prostorija pokušaj zastrašivanja

Insajder 17.01.2017
Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izjavio je da je obijanje prostorija tog pokreta u beogradskoj opštini Vračar "pokušaj zastrašivanja". Radulović je rekao da je očigledan cilj provalnika bio “pokušaj da se uzmu prikupljeni… »

Svedočenje Milovića u slučaju Ćuruvija: Na cedulji koju nam je dao Aco Tomić pisalo „Adem“

Insajder 17.01.2017
Bivši šef Uprave Kriminalističke policije, sada penziner, Rodoljub Milović dva dana je pred sudom odgovarao na pitanja o svim saznanjima u vezi s ubistvom Slavka Ćuruvije. Zanimljivo je da su policajci tokom jednog sastanka 2002. od Ace Tomića… »

ROSU na severu Kosova - kršenje dogovora?

Insajder 17.01.2017
Zvaničnici Beograda i Prištine daju oprečne izjave o tome da li postoji usmeni dogovor u Briselu po kom specijalne kosovske jedinice ROSU nemaju pravo da budu na severu Kosova, a da za uzvrat na Kosovo neće biti poslato 1.000 pripadnika Vojske Srbije… »

Ko je odlučio o izgledu voza?

Insajder 17.01.2017
Posle izjave premijera Aleksandra Vučića da je za izgled voza na liniji Beograd-Kosovska Mitrovica saznao kada je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić naTV Pink promovisao ovu voznu liniju, novinari Insajder.neta uputili su pitanja Kancelariji za… »