Izvor: Južne vesti/Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Uklonjena gvozdena šipka iz Parka Svetog Save

Južne vesti 17.01.2017
Gvozdena šipka koja je virila iz zemlje na brdašcetu u Parku Svetog Save na kom se deca igraju i sankaju, više ne predstavlja opasnost za mališane, jer je nakon pisanja Južnih vesti, šipka isečena. Nakon što su novinari prijavili problem Opštini… »

Povodom visokih računa za grejanje oglasio se Centar za zaštitu potrošača

Južne vesti 17.01.2017
Zbog velikih računa za grejanje za decembar, za koje će neki građani morati da izdvoje i polovinu mesečne plate, Nišlije su se obratile Centru za zaštitu potrošača “Forum”, koji je uputilo zahtev nadležnima da se građanima odobri da plate 60… »

Putevi albanske golgote u Oficirskom domu

Južne vesti 17.01.2017
Profesionalni sportisti i planinari su na ekspediciji pešaka prešli putanju kojom se kretala srpska vojska zime 1915/1916. godine i na tom putu snimili materijal koji će ostati kao podsećanje na nacionalnu i vojnu istoriju. Svoje utiske sa puta… »

Brat izbodenog tinejdžera traži oštrije kazne za maloletnike

Južne vesti 17.01.2017
Krajem nedelje održava se pretres u slučaju 15-godišnjaka koji je nožem ranio godinu dana starijeg dečaka ispred škole “Učitelj Tasa”. Rođeni brat oštećenog traži pravdu i oštrije kazne za maloletne počinioce krivičnih dela. Zato će, u… »

Sneg podsetio nadležne da je potrebno još vozila za čišćenje

Južne vesti 17.01.2017
Da su potrebna nova vozila za čišćenje snega, iz Grada su shvatili usred zime, na sastanku Štaba za vanredne situacije. S obzirom na to da novac kojim bi se kamioni nabavili nije predviđen budžetom koji se planirao kada nije bilo snega, sada moraju… »