Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Jezivo: U dvorištu fabrike u Žitorađi pronadjeno 50 smukova

Kurir 17.01.2017
ŽITORAĐA - Članovi Udruženja "Zoo Planet" izvadili su juče iz šahtova i cevi u blizini pogona nekadašnje Elektronske industrije u Žitorađi 50 stepskih smukova, rekao je agenciji Beta predsednik tog udruženja Dušan Stojanović. On je kazao da su… »

Nišlije ipak veruju u brak: Prošle godine skoro 800 razvoda, ali i 1.500 venčanja

Kurir 17.01.2017
NIŠ - U Osnovnom sudu u Nišu u toku 2016. godine razvedeno je 799 brakova, a godišnje u tom gradu brak sklopi oko 1.500 parova. Kako je rečeno u tom sudu, 375 razvoda pokrenuto je na osnovu tužbe jednog od supružnika, a 424 sporazumno. Broj… »

(Foto) ledolomac Greben stiže u pomoć: Krenuo iz Beograda, kritično ka Smederevu!

Kurir 17.01.2017
BEOGRAD - Domaći ledolomac "Greben" isplovio je iz Beograda ka Smederevu, kako bi se zajedno sa brodom potiskivačem "Bor" u naredna tri dana probio do Tekije. Foto: Nebojša Mandić Plan je da "Greben" do kraja dana stigne do Smedereva, budući da je… »

Jagodinci se polomiše: Za dva sata 7 teških preloma, od jutros prvi pacijent s prelomom lekar?!

Kurir 17.01.2017
JAGODINA - Šef službe za ortopediju Opšte bolnice u Jagodini dr Radenko Rubežić izjavio je da je za dva sata jutros primio sedam pacijenata sa prelomima, a zbog učestalih preloma prekinut je program "hladnih" operacija, i operišu se samo povređeni… »

Muke porodice Klajn iz Pančeva: Život pored bahatih komšija i iscrtanih kukastih krstova

Kurir 17.01.2017
PANČEVO - Bračni par Klajn, Slavica i Ljubomir, su se prošle godine, posle 19 godina, vratili iz Kanade u svoju kuću u naselju Nova Misa u Pančevu. Umesto mirnog života kome su se nadali suočili su se sa komšijskom netrpeljivošću. Slavica Klajn… »

Porodica zanemela od tuge, sramote i bola: Pokojnika u Bajmoku sahranili u kukuruzištu

Kurir 17.01.2017
BAJMOK - Ako život piše romane, onda je jedna smrt u Bajmoku u trenutku napisala epitaf koji ide na sramotu celom našem društvu. Iako je porodica pokojnog Jove Đurića učinila sve da ga na večni počinak isprati dostojanstveno i kako dolikuje… »

Sneg popušta: Ukinuta vanredna situacija u Vladičinom Hanu i Trgovištu

Kurir 17.01.2017
BEOGRAD - U opštinama Vladičin Han i Trgovište ukinuta je vanredna situacija uvedena zbog snega i niskih temperatura. Prohodni su putevi ka planinskim selima, a službe su u pripravnosti u slučaju novih padavina, rekli su u opštinskim štabovima za… »

(Kurir TV) svi su mu se smejali kada je upisao fakultet sa 42 godine, danas završava master!

Kurir 17.01.2017
Raditi čestit posao nije sramota nigde u svetu, pa ni u Srbiji. Ali čistiti ulice, a uporedo završavati Fakultet je prava retkost, ne samo kod nas već i u mnogo većim zemljama. Priča koju vam donosimo dolazi iz Beograda. Koliko god nadrealno… »

Haos u Užicu: Vatrogasci sprečili eksploziju u Zlakusi, pa iz olupine vadili ženu u Šljivovici

Kurir 17.01.2017
Dve žene povređene su jutros u dva odvojena udesa u okolini Užica u vreme dok je puteve zasipao sneg. Nešto ispred šest sati kod skretanja u selo Zlakusa na magistrali između Užica i Požege, sa puta je sletela „zastava“ koja se 15 metara… »