Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 17.01.2017

Milorad Šušnjić novi načelnik novosadske policije

Moj Novi Sad 17.01.2017
Bivši šef grupe za razbojništva, iznude i otmice na čelu policijske uprave u Novom Sadu. Kako saznaje portal 021.rs, dosadašnji načelnik novosadske policije Siniša Radaković smenjen je s ove funkcije, dok je na njegovo mesto došao Milorad… »

NS: Umanjenje cena komunalija za porodice s troje i više dece

Moj Novi Sad 17.01.2017
Kako se navodi na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Novog Sada, u cilјu pobolјšanja finansijskog položaja porodica sa troje i više dece, navedene porodice imaju pravo na umanjenje cena komunalnih usluga u skladu sa Odlukom o utvrđivanju… »

FK VOJVODINA: Klupska administracija vraća se u Veternik

Moj Novi Sad 17.01.2017
Administracija novosadskog fudbalskog superligaša će, za dan ili dva, biti kompletno preseljena, tačnije vraćena sa stadiona "Karađorđe", gde je preseljena prošlog leta, u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku. Prema informacijama iz FK Vojvodina… »

POŽAR NA DETELINARI: Stradao muškarac u ulici Oblačića Rada (FOTO)

Moj Novi Sad 17.01.2017
Požar u ulici Oblačića Rada na Detelinari izbio danas oko podneva. Kako je za ’’Blic’’ izjavila portparolka Hitne pomoći dr Biljana Vasić, u požaru je poginula jedna osoba, a tri osobe prevezene su u Institut za plućne bolesti zbog… »

JKP "ČISTOĆA": Otežano odnošenje smeća u Kamenici, Bukovcu, Petrovaradinu

Moj Novi Sad 17.01.2017
Usled snežnih padavina koje traju od juče popodne, u delovima naselja na sremskoj strani grada juče i danas otežano je odnošenje smeća – saopšteno je danas na sajtu JKP "Čistoća". Zbog nemogućnosti prolaska kamionom, na pražnjenje čekaju… »

Monodrama "Milunka" 25. januara u Kulturnom centru (VIDEO)

Moj Novi Sad 17.01.2017
Ispovest heroine Prvog svetkog rata – od prve puške, do prve metle. Monodrama "Milunka", u režiji Petra Stanojlovića, biće odigrana u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada u sredu, 25. januara 2017. godine u 20 časova. Lik Milunke Savić, žene… »

Još sutra moguć sneg, ledeni dani do kraja sedmice

Moj Novi Sad 17.01.2017
U Srbiji će do četvrtka, 19. januara biti povremeno sneg, na severu manje povećanje visine snežnog pokrivača, a u ostalim krajevima oko 10 cm, u brdovito - planinskim predelima i oko 30 cm, a zbog jakog istočnog i jugoistočnog vetra očekuje se… »

Ledolomci uklanjaju ledene čepove na Dunavu

Moj Novi Sad 17.01.2017
Mađarski ledolomci su jutros u osam sati razbili ledeni čep kod izletišta Staklara, a zatim su jednim prolaskom razbili i ledenu barijeru kod mostova Bogojevo-Erdut. Posle toga uputili su se na najkritičniju deonicu takozvanu Daljsku krivinu. Od Dalja… »

LSV: Sramno skidanje imena "Elektrovojvodine"

Moj Novi Sad 17.01.2017
Liga socijaldemokrata Vojvodine osudila je skidanje neonskog naziva "Elektrovojvodina" sa zgrade ovog preduzeća na Bulevaru oslobođenja i zahteva da se ta reklama vrati.… »

Zimska služba "Gradskog zelenila“ od jutros na terenu

Moj Novi Sad 17.01.2017
Ne daju snegu da ih iznenadi. Radnici JKP "Gradsko zelenilo", koje je deo Gradske zimske službe, izašli su jutros na teren kako bi očistili sneg i posuli so na 36 lokacija za koje je zaduženo naše preduzeće. Na terenu se trenutno nalazi 121 radnik i… »