Izvor: N1 Info/Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Preminuo general Vladimir Trifunović

N1 Info 17.01.2017
General JNA Vladimir Vlado Trifunović preminuo je u nedelju na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu, saznaje N1. General Trifunović biće sahranjen u Bosni i Hercegovini. Uzrok smrti, kao i datum i vreme sahrane biće naknadno saopšteni. Trifunović… »

Aktivisti pretučeni posle incidenta na tribini SNS-a

N1 Info 17.01.2017
Na tribini u Beški u organizaciji Srpske napredne stranke, na kojoj je trebalo da govori Veselin Šljivančanin koji je u Hagu osuđen za ratne zločine, došlo je do incidenta, a nakon toga i do napada na aktiviste Inicijative mladih za ljudska prava… »

Ne pokreće se postupak protiv Ministarstva zbog konkursa

N1 Info 17.01.2017
Posle više od dve godine prikupljanja obaveštenja Prvo osnovno javno tužilaštvo nije našlo osnove za pokretanje postupka u slučaju konkursa Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, kojim je pokušana nezakonita dodela preko dva… »

Joše Europa ni propala

N1 Info 17.01.2017
Premro sam od straha, priznajem, kad je predsjednik Europskog vijeća, bivši poljski premijer Donald Tusk, na svečanoj sjednici Hrvatskog sabora kurtoazno primijetio kako „nitko Hrvate ne može razumjeti bolje od Poljaka“, pa pjesnički zaneseno… »

Institut za transfuziju poziva davaoce, rezerve krvi opale

N1 Info 17.01.2017
Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je građane da daju krv jer su rezerve opale. Posebno nedostataje krv grupa A+, 0+ i svih negativnih krvnih grupa. "Pozivaju se građani da daju krv i pomognu da se obezbedi kontinuirano pravovremeno… »