Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Iz stare fabrike izvukli 50 zmija!

OK radio 17.01.2017
Aktivisti udruženja "Zoo-planet" iz Niša spasili su pedeset zmija koje su pronašli radnici u bivšoj fabrici Elektronske industrije u Žitorađi tokom građevinskih radova. Zmije su bile u šahtu nekadašnje fabrike EI, u stanju hibernacije, a pošto… »

Niš: Polovina brakova završi razvodom

OK radio 17.01.2017
U Osnovnom sudu u Nišu u toku prošle godine razvedeno je 799 brakova i to 375 na osnovu tužbe jednog od supružnika, a 424 sporazumno, pokazuju podaci te ustanove. Broj razvedenih brakova u prošloj godini manji je u odnosu na pretprošlu godinu za 36… »

Treća sreća: Uhvaćen na licu mesta u pljački

OK radio 17.01.2017
Vranjska policija uhvatila je na delu I.M. (32) iz Vranja u prodavnici mešovite robe koju je uspeo da obije čak tri puta. Prema navodima policije, I. M. je u prethodne dve uspešne pljačke, iz prodavnice ukrao cigarete, alkoholna pića, prehrambene… »

Kad se poštuje zakon: Cvetkovićeva novi izvršni direktor

OK radio 17.01.2017
Nela Cvetković, doskorašnji piar „Komrada“ iz Vranja, imenovana je na mesto izvršnog direktora u tom javnom preduzeću. „Komrad“ do sada nije imao izvršnog direktora, a po rečima direktora Momira Stojiljkovića ovakva kadrovska rešenja… »

Popović na čelu Zavarivača

OK radio 17.01.2017
Vranje - Branislav Popović, aktuelni predsednik NO u „Jumku“, sada će obavljati i funkciju direktora „Zavarivača“, i to po zahtevu Ministarstva privrede. Popović kaže da će i dalje ostati na mestu predsednika NO „Jumka“, a da je u… »

Pazite gde bacate: Nove kante za staro smeće

OK radio 17.01.2017
Ukupno 170 kanti za plastiku i staklo postavio je „Komrad“ iz Vranja ispred ugostiteljskih objekata, kafana i kafića. Nela Cvetković, piar „Komrada“, navodi da je ova aktivnost sprovedena u okviru projekta „Razloži i odloži“, a… »

Smenjen Manda, pa otišla i insignija

OK radio 17.01.2017
Gradska uprava u Vranju obnoviće svoj vozni park sa tri vozila koja joj je donirala Agencija za razvoj preduzetništva Pčinjskog okruga „VEEDA“, potvrđeno je OK Radiju. Radi se o vozilima „Opel Insignia“, „Lada Niva“ i „Ford Mondeo“, od… »

Krio cigarete u rezervnom točku

OK radio 17.01.2017
Vranje – Carinici su na graničnom prelazu Preševo u ponedeljak zaplenili 50 boksova nelegalnih cigareta, saopštava Uprava carina. Na ulazu u zemlju, carinici su, prilikom detaljne kontrole automobila „VW Polo“ nemačkih registarskih oznaka… »

Vranje: Prijava zbog borbe pasa!

OK radio 17.01.2017
Mladić iz Vranja, koji se predstavlja kao Dušan, postavio je na svom fejsbuk profilu fotografiju nakon borbe pasa, zbog čega je protiv njega podneta krivična prijava. Fotografije na kojima se nalazi poveđeni pas je objavio 14. januara, uz komentar… »

Le: Eksplodirao kotao u školi

OK radio 17.01.2017
Parni kotao eksplodirao je u ponedeljak nešto pre 7 sati i razneo deo krova na kotlarnici koja se nalazi pored zgrade Hemijske škole. Povređenih nema, ali je svih 800 učenika zbog hladnih radijatora vraćeno kućama, "piše Blic". Direktor škole Tane… »