Izvor: Pirotske vesti/Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Pirotski šampioni – Uroš Mijalković

Pirotske vesti 17.01.2017
208SHARES Podeli Tvituj Pogledajte prvi film iz serijala Produkcije Gazela iz Pirota – Pirotski šampioni, uzori mladim sportistima. U prvom filmu upoznajte se sa Urošem Mijalkovićem, najboljim pirotskim sportistom, peti karatistom na evropskim i… »

Lovci u Babušnici redovno prihranjuju divljač

Pirotske vesti 17.01.2017
83SHARES Podeli Tvituj Lovačko udruženje Lužnica iz Babušnice, sekcija Babušnica 1, koja lovi na teritoriji sela Kambelevac, po rečima lovca Dejana Radojevića, konstantno je tokom cele godine angažovano na prihrani divljači kako bi se očuvao… »

Plivanje za Časni krst i u Beloj Palanci

Pirotske vesti 17.01.2017
18SHARES Podeli Tvituj ​Ustanova za sport „Sportski centar – Banjica“ i TO Bele Palanke organizuju Plivanje za časni krst u saradnji sa Crkvom „Vaznesenja Gospodnjeg“ u Beloj Palanci. Ove godine se plivanje za Časni krst organizuje u… »

Neuspeo još pokušaj prodaje AHA Mure Prvi maj

Pirotske vesti 17.01.2017
19SHARES Podeli Tvituj Lokalna samouprava je dala maksimum napora da dodje do prodaje kompanije AHA Mura Prvi maj, s obzirom da su se samoupravi javljali zainteresovani investitori, ali zbog činjenice da generalno lokalne samouprave nemaju nikakve… »

Pretpremijera drugog dela Zone Zamfirove u subotu u Pirotu

Pirotske vesti 17.01.2017
373SHARES Podeli Tvituj Pretpremijera filma “Vrati se Zone”, drugog dela Zone Zamfirove biće održana u subotu 21. januara u 19 sati, a publici u Pirotu pokloniće se gotovo kompletna glumačka ekipa filma. Pretpremijera u Pirotu biće održana… »