Izvor: Pravda/Balkan arhiva vesti 17.01.2017

Potvrđeno: Amerikanci uveli sankcije Dodiku, a evo i kako su ih opravdali! (video)

Pravda 17.01.2017
Sjedinjene Američke Države uvele su danas sankcije Miloradu Dodiku, predsedniku Republike Srpske. Američko Ministarstvo finanansija uvelo je večeras sankcije predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku navodeći da je razlog za to "opstruiranje… »

Incko: Neću da se izvinim ni Dodiku ni Ivaniću!

Pravda 17.01.2017
Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko kaže da se neće izviniti ni Miloradu Dodiku ni Mladenu Ivaniću, zbog izjave u kojoj je Republiku Srpsku uporedio sa NDH. - Ja se gospodinu Dodiku i gospodinu Ivaniću neću izvinjavati - rekao je Incko, navodeći… »

Kolinda: Sa Tuđmanom smo ostvarili san, Jugoslavija je...

Pravda 17.01.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da se u Hrvatskoj mnogo bolje živi nego u bivšoj Jugoslaviji. Ona svim jugonostalgičarima prepručuje da se na jedan dan vrate u te dane kako bi uvideli koje bi im sve slobode bile ukinute… »

Izetbegović preti: Nikoliću ću reći sve u lice!

Pravda 17.01.2017
Bošnjački član Predsedništva BiH i lider SDA Bakir Izetbegović izjavio je da je predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobrodošao u Sarajevo kad god odluči da dođe. Izetbegović je dodao da će to biti prilika da mu, kako je rekao, u lice kaže da… »

Lavrov odbrusio: Dodika i Srpsku napadaju zato što ne priznaju "posthrišćanske vrednosti"!

Pravda 17.01.2017
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da se Rusija zalaže za sprovođenje Dejtonskog sporazuma u Bosni i Hercegovini i odbacio optužbe da Republika Srpska krši taj sporazum i da neko u BiH ruši državu. "Rusija se zalaže za realizaciju… »

Nova ustaška histerija: "Trujemo se srpskim krompirom!"

Pravda 17.01.2017
Kakav je kvalitet uvoznog mleka koje se na tržištu prodaje ispod proizvođačke cene? Kako to da se u dućanima pod etiketom domaćeg prodaje medna mešavina u kojoj je tona kineskog meda i kilogram domaćeg? Zašto se u Hrvatskoj prodaje povrće iz… »