Izvor: Prva/Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Ako niste stigli da se ofarbate ovi trikovi će vam pomoći da sakrijete izrastak!

Prva 17.01.2017
Izrastak ima skoro magičan način da se pojavi od niotkuda. Jednog dana vaša kosa izgleda odlično; taman ste počeli da primećujete rast kose, ali u količini koju ćete samo vi primetiti. Zatim, iz vedra neba, pogledate se u ogledalu i odednom vas… »

L’Oréal Paris i Prva.rs vam poklanjaju maske za lice

Prva 17.01.2017
Mnogobrojne poslovne obaveze, stres, sve zahtevniji i brži tempo života kao i zagađenost životne sredine ostavljaju tragove na našoj koži, zbog čega joj je potrebna nega i dubinsko čišćenje. Od davnina se u te svrhe koristila glina jer umiruje i… »

Kratak frojdovski test otkriva vaše pravo lice

Prva 17.01.2017
Pred vama je osam pitanja na koje treba dati što iskrenije odgovore. Neka od njih će delovati prilično banalno i besmisleno, ali odgovorom na njih ćete saznati kako razmišljate o svom životu i ljudima koji vas okružuju. Pokušajte što realnije da… »

DOBITNICI knjige „Sve o mojoj sestri”

Prva 17.01.2017
U jučerašnjem prikazu knjige „Sve o mojoj sestri” na našem sajtu pozvali smo ljubitelje knjige da se prijave i osvoje poklon. Prvih petoro koji su se prijavili dobili su ovu knjigu i biće kontaktirani putem mejla. Dobitnici su: Danka Radojičić… »

Kako se "JE L' ZNATE VI KO SAM JA!" putnik proveo kod šalterske službenice u Tivtu

Prva 17.01.2017
Društvenim mrežama kruži isečak iz štampanih novina sa anegdotom koja se navodno dogodila na beogradskom aerodromu. Zbog bure na tivatskom aerodromu redovan let iz Beograda za Tivat je otkazan, a na šalteru se stvorila velika gužva. Turistički… »

Pobačaj u 20. nedelji trudnoće: Ispovest o teškoj odluci

Prva 17.01.2017
Jedna trudnica nikada nije dobila priliku da svoju ćerkicu držI u rukama, a svoju priču je rešila da podeli sa svima... evo ispovesti žene koje je donela odluku da abortira u 20. nedelji trudnoće. Ovo je njena ispovest: "Otkako umem da mislim… »

Roterdam, najveća evropska luka

Prva 17.01.2017
Za Novu godinu se uglavnom trudimo da odemo na jug ako već nismo na skijanju. Ali, ove godine su naletele neke jeftine karte za Holandiju i ja sam ih, naravno, impulsivno kupila. Tek kasnije shvatila sam da će nam tamo biti hladno. Tako je i bilo. Avion… »

Šta sve podrazumeva SEKS preko TELEFONA?!

Prva 17.01.2017
Bel verovatno nije mislio o tome da će telefonski razgovor jednog dana podrazumevati i komunikaciju koja može "povezati" muški i ženski libido kroz telefonski seks. Neke žene mogu da se žale na činjenicu da im je muž uvek "pri ruci", ali to ne… »