Izvor: Radio sto plus arhiva vesti 17.01.2017

Ugljanin: Državni organi izgubili legitimitet kod Bošnjaka

Radio sto plus 17.01.2017
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka Sulejman Ugljanin izjavio je danas da su državni organi Srbije izgubili svaki legitimitet među Bošnjacima jer ni posle dvadesetak godina nisu rasvetlili zločine nad Bošnjacima Sandžaka. On je na… »

Slezović dobitnik nagrade „Ahmed Vali“

Radio sto plus 17.01.2017
Akademski slikar Mehmed Slezović dobitnik je druge nagrade „Ahmed Vali“, koju dodeljuje Kulturni centar Novi Pazar kao najznačajnije priznanje grada za izvanredna ostvarenja u kulturi i umetnosti. Predsednik žirija, književnik Enes Halilović… »

Vučićević: Nećemo biti lak zalogaj

Radio sto plus 17.01.2017
Fudbaleri Novog Pazara počeli su danas pripreme za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije, a novi trener Nebojša Vučićević rekao je da očekuje da će njegov tim izboriti opstanak u elitnom rangu. "Prethodno iskustvo i prijatelji bili su motiv da… »

U Kini otkriveno desetine proizvodjača imitacija začina

Radio sto plus 17.01.2017
Kineske vlasti istražuju gotovo 50 proizvodjača lažnih začina i soseva koji se u velikoj meri koriste u pripremanju hrane u Kini i širom Azije. Istraga je pokrenuta pošto je list Beižing njuz otkrio razradjeno poslovanje blizu grada Tjencina… »

Ivanišević: U Srbiji oko 500 migranata van centara

Radio sto plus 17.01.2017
Van izbegličkih centara u Srbiji je izmedju 400 i 500 migranata, izjavio je danas državni sekretar u Ministarstvu za rad Nenad Ivanišević i konstatovao da su ti ljudi, iz samo sebi znanih razloga odlučili da se smrzavaju. "To je mali broj ljudi koji… »

Djoković pobedio Verdaska

Radio sto plus 17.01.2017
Srpski teniser Novak Djoković plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas pobedio Fernanda Verdaska iz Španije. Djoković je pobedio sa 3:0 u setovima (6:1, 7:6, 6:2), za dva sata i 23 minuta igre. Protivnik drugom teniseru… »