Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Savetnik Kremlja otkriva: Putin u Srbiji razmešta raketni štit S-400

Srbija danas 17.01.2017
Senzacionalno otkriće iz vrha države. Vladimir Putin mogao bi da u Srbiji razmesti deo ruskog antiraketnog štita! Kao odgovor na ekspanziju NATO u Evropi, u Moskvi se ozbiljno razmatra instaliranje protivraketnog sistema S-400 na teritoriji… »

(Uznemirujući video) Rođena sa ogromnim jezikom koji ju je zamalo ugušio! Zato je hitno išla pod nož

Srbija danas 17.01.2017
Majka nije mogla da gleda svoju bebu. Beba Aparajit Lodi iz Indije rođena je sa ogromnim jezikom, koji ju je mogao ugušiti, zbog čega su lekari, četiri dana nakon rođenja, morali da izvrše operaciju, amputirajući jedan njegov deo. Ova anomalija je… »

Bol koja kida srce! Ovo je priča žene koja se odrekla hemoterapije, da bi rodila dete i na kraju...

Srbija danas 17.01.2017
Ovakvu sudbinu ne biste ni najgorem neprijatelju poželeli. Ova Hrvatica, Lidija Zečević, pravi je heroj! Kada je saznala da je u drugom stanju, već je bolovala od karcinoma dojke. Međutim, iako je do tada redovno primala hemoterapiju, odlučila je da… »

Manekenka tvrdi: Evo kako da smanjite apetit bez menjanja ishrane! (foto)

Srbija danas 17.01.2017
Vredi pokušati. Većini žena je briga o izgledu jedan od najvećih problema sa kojima se susreće, još ukoliko živi od toga, to postaje posebna priča. Mnoge manekenke imaju specijalan režim ishrane i vežbanja kako bi bile u formi, ali to ne znači… »

Izvinite, nisam se obrijala: Ove rečenice ginekolozi mrze da čuju na pregledu!

Srbija danas 17.01.2017
Izbegavajte ih po svaku cenu. U jednom američkom časopisu izašao je članak u kome ginekolozi savetuju svoje pacijentkinje kako da pregled bude prijatno iskustvo za obe strane. Oni su otkrili kakvo koje rečenice pacijentkinje treba da izbegavaju. 1… »

Stiže unuče: Ćerka Marijane Mateus trudna sa ukrajinskim milijarderom!

Srbija danas 17.01.2017
Dajana će roditi dete Damiru Ahmetoviću, nasledniku najbogatijeg Ukrajinca Rinata Ahmetova, čije se bogatstvo procenjuje na 16 milijardi dolara. Dajana Kostić, ćerka srpskog biznismena Miodraga Kostića i kreatorke Marijane Mateus, čeka bebu! Dajana… »

Ovaj umetnik tetovira malu decu: Svi ga osuđuju i zgražavaju se, a on ima plemenit razlog za to! (foto)

Srbija danas 17.01.2017
Iznenadićete se. Umetnik Bendžamin Lojd iz Novog Zelanda, bavi se tetoviranjem neobičnih motiva na deci, ne koristeći iglu. Umesto igle koristi erbraš pištolj, koji nije opasan za dečiji njihovo zdravlje. Njegov moto je: "Oslikavam svašta na… »