Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 17.01.2017

Snabdevanje strujom nije ugroženo: Ledolomac i potiskivač brane Đerdap od leda!

Srbija danas 17.01.2017
Kritičan sektor od Beograda do Kladova, gde se led zaustavio i gomila se. Ledolomac "Greben" danas je iz Beograda krenuo nizvodno Dunavom, ka Smederevu, da bi se sa brodom-potiskivačem "Bor" u naredna tri dana probio do Tekije. Ministarstvo… »

Ne sluti na dobro: Pčele padaju mrtve, skupljaju ih lopatama

Srbija danas 17.01.2017
Pčelari iz Šumadije uskoro će morati da sele košnice na veće nadmorske visine i u čistije krajeve. Srpski pčelari zabrinuti što je sve manje meda u košnicama, a sve više u rafovima i to po niskim cenama od svega 200 dinara. Tokom zimskih meseci… »

Carinici upali u prostorije Pošte i zaplenili paket - pogledajte šta je bilo u njemu!

Srbija danas 17.01.2017
Sadržaj pošilljke otkriven tokom redovne kontrole. Uprava carina saopštila je danas da su carinici tokom redovne kontrole u Pošti Beograd pronašli semenke za gajenje halucinogenih pečuraka. Carinici su prilikom kontrole pošiljke pronašli dve… »

Slomiše se jagodinci: Padaju kao pokošeni, lome zglobove, kukove, laktove

Srbija danas 17.01.2017
Dnevno najmanje tri do četiri preloma kuka na ledu. Šef službe za ortopediju Opšte bolnice u Jagodini dr Radenko Rubežić izjavio je Tanjugu da je za dva sata jutros primio sedam pacijenata sa prelomima, a zbog učestalih preloma prekinut je program… »

Dodik: Nemam informaciju o sankcijama SAD, ali ih očekujem

Srbija danas 17.01.2017
Milorad Dodik oglasio se povodom vesti da su protiv njega SAD uvele sankcije. - Ne znam da li je informacija da sam stavljen na američku crnu listu tačna, jer nijedan zvanični dokument još nisam dobio. Ali, očekujem tako nešto - rekao je Dodik… »

Otkazani letovi za banja luku: Iz bezbednosnih razloga nema polazaka iz Beograda

Srbija danas 17.01.2017
Kompanija donela odluku zbog teških vremenskih uslova. Letovi JU102 i JU103 Er Srbije između Banjaluke i Beograda otkazani su danas zbog teških vremenskih uslova na aerodromu u Banjaluci, saopštila je srpska avio-kompanija. Za putnike na koje izmena… »

Makedonci objavili rat sorošu: U Skoplju osnovan pokret za "desorošizaciju" zemlje

Srbija danas 17.01.2017
U Skoplju osnovan pokret protiv delovanja Soroš fondacije. U Skoplju je danas formiran građanski pokret "Stop operaciji Soroš", koji bi, kako je najavljeno, trebalo da doprinese procesu "desorošizacije" zemlje, na šta je još pre Nove godine pozvao… »

Ovo ledi krv u žilama: Ovako Albanska vojska kreće da izazove krvoproliće u srpskom vozu (video)

Srbija danas 17.01.2017
Jezivi snimak procureo u javnost. Slučaj voza na direktnoj liniji Beograd - Kosovska Mitrovica i zabrana njegovog ulaska na Kosovo već treći dan glavna je tema gotovo svih medija. Prenose se reakcije kosovskih i evropskih zvaničnika, ali i srpskih… »

Kolinda ne prestaje da provocira: Hrvati sa Tuđmanom ostvarili san!

Srbija danas 17.01.2017
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović izjavila je da se u Hrvatskoj mnogo bolje živi nego u bivšoj Jugoslaviji. Ona svim jugonostalgičarima prepručuje da se na jedan dan vrate u te dane kako bi uvideli koje bi im sve slobode bile ukinute… »

Dodiku zabranjen ulazak u Ameriku!

Srbija danas 17.01.2017
Nalazi se na takozvanoj "crnoj listi" Sjedinjene Američke Države stavile su na crnu listu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Prema toj odluci njemu su blokirani svi računi i imovina u inostranstvu i zabranjen ulaz na teritoiju SAD. Foto… »