Izvor: Subotica.com arhiva vesti 17.01.2017

Nenad Sekulić novi načelnik subotičke policije

Subotica.com 17.01.2017
Novi načelnik Policijske uprave Subotica je Nenad Sekulić, saznaje sajt subotica.com. Načelnik subotičke policije Milorad Šušnić, koji je nedugo posle ubistva Mirka Milićevića na toj funkciji zamenio Borivoja Mucalja, nakon nepunih 6 meseci… »

U toku "provetravanje" jezera, led i dalje nebezbedan za klizanje

Subotica.com 17.01.2017
U poslednjih desetak dana tek jedan dan na severu Bačke bio je u blagom plusu, a stručnjaci za prognozu najavljuju da će ledenih dana u Srbiji biti i narednih dana. U toku je upumpavanje vazduha u dva jezera na Paliću, a stručnjaci i dalje… »

Obeležavanje Velikog bunjevačkog prela u četvrtak

Subotica.com 17.01.2017
Jedan od četiri nacionalna praznika Bunjevaca, Dan velikog prela, biće obeležen u četvrtak, 2. februara u restoranu „Spartak S“, sa početkom od 19 časova. Bunjevačka nacionalna zajednica na Marin dan već više od jednog veka organizuje Veliko… »

Najčitanije knjige u Gradskoj biblioteci u 2016. godini

Subotica.com 17.01.2017
Gradska biblioteka Subotica sumirala je svoje rezultate iz 2016. godine, a prema potraživanju knjiga, kako domaćih, tako i stranih autora, izdvojeni su najčitaniji naslovi. Prvo mesto za najčitaniju knjigu stranih autora u godini iza nas, bez velike… »

Tribina "Bog i deca Avramova" večeras u Velikoj većnici

Subotica.com 17.01.2017
U cilju jačanja dobrih međuljudskih odnosa i unapređivanja međukonfesijalnog dijaloga, u Velikoj većnici Gradske kuće u vidu niza tribina večeras od 19 časova biće organizovan okrugli sto “Bog i deca Avramova”. Prva tribina će biti održana… »

Agrar promet pobednik 4. Zimskog turnira u malom fudbalu u Bajmoku

Subotica.com 17.01.2017
Tradicionalni, četvrti po redu, bajmočki Zimski turnir u malom fudbalu godine održao se od 26. decembra do 14. januara. Za razliku od turnira u Subotici, u sportskoj hali u Bajmoku se igralo po futsal pravilima, ali 4+1 igrač. Nagradni fond je iznosio… »

Počelo drugo polugodište

Subotica.com 17.01.2017
Posle tri nedelje odmora, učenici su od juče ponovo u školskim klupama. Drugo polugodište će za đake do 7. razreda trajati do 13. juna, dok će osmaci zbog završnog ispita na raspust ići već 30. maja. Drugo polugodište će najteže biti… »