Izvor: Vesti online/Društvo arhiva vesti 17.01.2017

Preminuo general JNA Vladimir Trifunović

Vesti online 17.01.2017
General JNA Vladimir Trifunović preminuo je u nedelju na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, potvrđeno je za B92. General Trifunović biće sahranjen u Bosni i Hercegovini, preneo je N1. Uzrok smrti, kao i datum i vreme sahrane biće naknadno… »

"Putin u Srbiji razmešta raketni štit"

Vesti online 17.01.2017
Vladimir Vladimirovič Putin mogao bi da u Srbiji razmesti deo ruskog antiraketnog štita! Kao odgovor na ekspanziju NATO u Evropi, u Moskvi se ozbiljno razmatra instaliranje protivraketnog sistema S-400 na teritoriji "najvernijeg ruskog saveznika na… »

"NATO zastareo, briga me za EU"

Vesti online 17.01.2017
Četiri dana pre inauguracije budući američki predsednik Donald Tramp je dao intervju za nemački "Bild", zajedno sa "Tajmsom", koji će "možda ući u istoriju", kako je neskromno najavio Kaj Dikman, odlazeći urednik "Bilda". Istina, izjave budućeg… »

Dvojac bez šanse u trci s Vučićem?

Vesti online 17.01.2017
Ulazak bivšeg šefa srpske diplomatije Vuka Jeremića u predsedničku trku, kao još jednog opozicionog kandidata posle zaštitnika građana Saše Jankovića, prema rečima istraživača javnog mnjenja Miroslava Šutića, slika je i prilika… »

Žene u svetu kriminala (10): Zločin zbog 597 dinara

Vesti online 17.01.2017
Olivera Krsmanić (28), poznatija i kao Olja Heklerka je prva žena u Srbiji koja je osuđena na 40 godina zatvora jer je ubila taksistu Nezira Šišića. Međutim, ovu kaznu je izmenio Apelacioni sud, pa je na ponovljenom suđenju osuđena na 15 godina… »

Koji je najbolji način ishrane za dobro zdravlje?

Vesti online 17.01.2017
Kombinacijom raznih grupa namirnica osiguraćemo potrebne količine svih sastojaka neophodnih za dobro zdravlje. Naučna istraživanja su pokazala, da ishrana, bazirana na voću, povrću, mahunarkama, žitaricama i orašastim plodovima, predstavlja… »

Ovo je prirodni lek protiv trovanja hranom

Vesti online 17.01.2017
Dialil-sul d, jedan od glavnih sastojaka belog luka, štiti od trovanja hranom stvaranjem zaštitnog sloja, a ima jače dejstvo od "eritromicina" i "cipro oksacina". Ključni sastojak belog luka, dialil-sul d, 100 puta je jači u borbi protiv trovanja… »