Vojvodina arhiva vesti 17.01.2017

Promene u vrhu policije: Smenjen načelnik novosadske policije Siniša Radaković

Srbija danas 17.01.2017
Na njegovo mesto postavljen Milorad Šušnjić... Dosadašnji načelnik novosadske policije Siniša Radaković je smenjen sa ove funkcije i na njegovo mesto je sada postavljen Milorad Šušnjić. Šušnjić je proteklih 16 meseci bio načelnik policije u… »

NS: Umanjenje cena komunalija za porodice s troje i više dece

Moj Novi Sad 17.01.2017
Kako se navodi na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Novog Sada, u cilјu pobolјšanja finansijskog položaja porodica sa troje i više dece, navedene porodice imaju pravo na umanjenje cena komunalnih usluga u skladu sa Odlukom o utvrđivanju… »

FK Vojvodina: Sa Karađorđa nazad u Veternik

RTV 17.01.2017
NOVI SAD - Klupska administracija FK Vojvodina će, za dan ili dva, biti kompletno preseljena, tačnije vraćena sa stadiona "Karađorđe", gde je preseljena prošlog leta, u FC "Vujadin Boškov" u Veterniku. Prema informacijama iz kluba, konferencije za… »

Stravičan požar u Novom Sadu: Vatrena stihija na Detelinari, ima stradalih! (foto)

Telegraf 17.01.2017
Prema nezvaničnim informacijama, u požaru ima stradalih. U zgradi u ulici Oblačića Rada 13 u novosadskom naselju Detelinara danas oko 12 časova izbio je veliki požar u kome je život izgubio jedan čovek. Pronađena Maja (16), devojčica koja je… »

JKP "ČISTOĆA": Otežano odnošenje smeća u Kamenici, Bukovcu, Petrovaradinu

Moj Novi Sad 17.01.2017
Usled snežnih padavina koje traju od juče popodne, u delovima naselja na sremskoj strani grada juče i danas otežano je odnošenje smeća – saopšteno je danas na sajtu JKP "Čistoća". Zbog nemogućnosti prolaska kamionom, na pražnjenje čekaju… »

Monodrama "Milunka" 25. januara u Kulturnom centru (VIDEO)

Moj Novi Sad 17.01.2017
Ispovest heroine Prvog svetkog rata – od prve puške, do prve metle. Monodrama "Milunka", u režiji Petra Stanojlovića, biće odigrana u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada u sredu, 25. januara 2017. godine u 20 časova. Lik Milunke Savić, žene… »

Srbija će biti zavejana! Slede nam sneg i ledeni dani, a evo i kada će doći kraj našim mukama

Srbija danas 17.01.2017
Temperatura neće prelaziti u plus. Danas će biti pretežno oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sa snegom. Više padavina u jugozapadnim, zapadnim i istočnim krajevima. Vetar umeren i jak, istočni i severoistočni, na istoku i na planinama… »

Ledolomci uklanjaju ledene čepove na Dunavu

Moj Novi Sad 17.01.2017
Mađarski ledolomci su jutros u osam sati razbili ledeni čep kod izletišta Staklara, a zatim su jednim prolaskom razbili i ledenu barijeru kod mostova Bogojevo-Erdut. Posle toga uputili su se na najkritičniju deonicu takozvanu Daljsku krivinu. Od Dalja… »

LSV: Sramno skidanje imena "Elektrovojvodine"

Moj Novi Sad 17.01.2017
Liga socijaldemokrata Vojvodine osudila je skidanje neonskog naziva "Elektrovojvodina" sa zgrade ovog preduzeća na Bulevaru oslobođenja i zahteva da se ta reklama vrati.… »

Zimska služba "Gradskog zelenila“ od jutros na terenu

Moj Novi Sad 17.01.2017
Ne daju snegu da ih iznenadi. Radnici JKP "Gradsko zelenilo", koje je deo Gradske zimske službe, izašli su jutros na teren kako bi očistili sneg i posuli so na 36 lokacija za koje je zaduženo naše preduzeće. Na terenu se trenutno nalazi 121 radnik i… »