Izvor: Beta video arhiva vesti 21.01.2017

Svečano otvaranje Kineske banke u Srbiji

Beta video 21.01.2017
BEROGRAD - Svečano otvaranje Kineske banke(Bank of Ćina) u Srbiji. Ceremoniji su prisustvovali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, predsednik Upravnog odbora Kineske banke Tijan Guoli kao i mnogi drugi zvaničnici. (pokrivalice)… »

Tramp položio zakletvu kao 45. predsednik SAD

Beta video 21.01.2017
VAŠINGTON - Donald Tramp je u Vašingtonu položio zaletvu kao 45. predsednik SAD. Tramp je ispred zgrade Kongresa položio zakletvu s rukom položenom na Bibliji koja pripadala američkom predsedniku Abrahamu Linkolnu. Preuzet materijal sa sajta Bele… »

Stefanović posetio povređenog policajca

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je danas u Urgentnom centru policajca koji je juče povređen u Barajevu dok je vršio svoju dužnost. (pokrivalice)… »

Stefanović: Mnogo znači spremnost policajaca da obavljaju svoju dužnost

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je danas, posle napada na policajca u Barajevu, da mnogo znači kad policijski službenici pokazuju svoju spremnost i svoju dužnost obavljaju časno.… »

Stefanović: Policija neće dozvoliti nasilje

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je tokom 2015. godine bilo 1580 napada na ovlašćena službena lica a tokom 2016. godine za trećinu manje. ``Ovo je vreme da upozorimo da policija neće dozvoliti da se prema… »

Nikolić: Saradnja Kine i Srbije primer dobre saradnje

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je saradnja Kine i Srbije sveobuhvatna i pokazuje kako država treba da sarađuje sa drugom državom.… »

Nikolić: Danas je veliki dan

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da Srbija nema druge interese sem da građani žive bolje. ``Zbog toga mnogi ne shvataju koliko je danas veliki dan``, dodao je Nikolić.… »

Nikolić: Najveći projekat na svetu obuhvata i Srbiju

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je da je najvažniji posao svakog predsednika da povezuje kulture i pravi projekte. On je podsetio i da najveći infrastrukturni projekat na svetu ``Jedan pojas, jedan put`` obuhvata Srbiju kojim ona… »

Vujović: Otvaranjem banke srpsko-kineski odnosi ušli u novu fazu

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Ministar finansija Dušan Vujović istakao je da su otvaranjem banke srpsko-kineski odnosi ušli u novu fazu. ``Kineska banka treba ne samo da podrži kineske kompanije već i da srpskim približi kinesko tržište``, rekao je Vujović.… »

Vujović: Kineska banka će pomoći Srbiji ono smanjenja javnog duga

Beta video 21.01.2017
BEOGRAD - Ministar finansija Dušan Vujović rekao je da je najvažnija stvar koju očekuje od Kineske banke da Srbija smanji troškove finansiranja javnog duga kao i da produbi kvalitet.… »