Izvor: Tračara arhiva vesti 21.01.2017

Učesnica Pinkovih zvezdica se rasplakala zbog greške u nastupu (VIDEO)

Tračara 21.01.2017
Stefana Nikolčević je sinoć oduševila žiri Pinkovih zvezdica svojim izvođenjem pesme Melanholija, koju u originalu peva članica žirija Jelena Tomašević. Međutim, i pored podrške i laskavih komentara članova žirija, mala Stefana nije mogla da… »

Zbog čega Toni Braxton nije htela da snimi ‘Un-Break My Heart’?

Tračara 21.01.2017
Svi jako dobro znamo pesmu Un-break my heart i slobodno je možemo nazvati evergrinom, a prosto je neverovatna (manje poznata) činjenica da je Toni Braxton prvo odbila da je otpeva, a potom je nevoljno pristala na to. Ovu pesmu, kao i mnoge druge… »

‘Politika Kanye Westa’ kao predmet na univerzitetu

Tračara 21.01.2017
Kanye West je jedna od najkontroverznijih ličnosti današnjice, a sa stavovima ovog repera, koji tvrdi da će se kandidovati za predsednika Amerike 2020. godine, neki se slažu, a neki ne, ali niko ne ostaje ravnodušan. Upravo zbog toga je Jeffrey… »

Zašto je Karen Gillan nezadovoljna rimejkom filma ‘Jumanji’?

Tračara 21.01.2017
Ako ste odrastali tokom 90-ih, film Jumanji svakako predstavlja jedan od vaših omiljenih filmova iz detinjstva. Popularnost ovog filma o neobičnoj društvenoj igri koja na najbizarniji mogući način postaje stvarnost je inspirisala režisere da, više… »

Porodila se Geri Halliwell

Tračara 21.01.2017
A photo posted by Geri Horner (@therealgerihalliwell) on Dec 3, 2016 at 12:11pm PST Nekadašnja članica grupe Spice girls, pevačica Geri Horner (ranije Halliwell) i njen suprug Christian Horner prošle godine su objavili vest da čekaju prinovu, a… »

Vreli lezbijski poljubac zagrejao je atmosferu u ‘Parovima’ (VIDEO)

Tračara 21.01.2017
Učesnici pete sezone rijalitija Parovi sinoć su došli na ideju da se igraju masnih fota, a onda je najinteresentniji zadatak pao je na Kseniju Kranjec i Branku Okuku.… »

Vladi Grujiću ukrao spot Hose Fernando Suarez i objavio kao svoj

Tračara 21.01.2017
Obično naše zvezde nailaze na kritiku kada preuzmu ideju neke poznate svetske face kada je reč o spotovima. Međutim, ovoga puta je slučaj obrnut, ali na mnogo bizarniji način od kopiranja. Naime, portorikanski pevač Hose Fernando Suarez preuzeo je… »

Šta porodica Milice Pavlović misli o provokativnim fotkama u svetskim medijima?

Tračara 21.01.2017
A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Jan 19, 2017 at 3:27am PST Milica Pavlović je zahvaljujući svom provokativnom imidžu proglašena za najseksepilniju srpsku pevačicu od strane svetskih medija. A photo posted by Milica Pavlovic… »

Bravo! David Beckham pomogao starici na ulici

Tračara 21.01.2017
Da se i od slavnih ličnosti može očekivati pomoć u nevolji i da im velikodušnost nije strana, pokazao je fudbaler David Beckham i svojim gestom iznenadio i pobrao mnogobrojne pohvale. Naime, on je, dok se u petak vozio u svom automobilu, primetio… »

Melania Trump ponovo oduševila modnim izborom na balu

Tračara 21.01.2017
Nakon što je supruga novoizabranog predsednika Amerike Donalda Trumpa, Melania, na ceremoniji inauguracije zablistala i očarala izborom odevne kombinacije, ona je na svečanom balu sinoć ponovo pokazala izuzetan modni ukus i svojom pojavom izazvala… »