Izvor: Vrele gume arhiva vesti 21.01.2017

Veliki obrt, Nojvil stao, Ožie na čelu !!

Vrele gume 21.01.2017
Rally Monte Carlo 2017: Veliki obrt, Nojvil stao, Ožie na čelu !! To se samo može dogoditi u reliju, u RELI ŠAMPIONATU SVETA, koji je ove godine počeo uz zaista puno neočekivanog. Brzinski ispit broj 13 bio je katastrofalan za mladog Belgijanca… »

BMW ostao bez dizajnera

Vrele gume 21.01.2017
Dramatična smena u Minhenu: BMW ostao bez dizajnera Već nekoliko dana se priča, a danas je i potvrđeno, BMW ostao bez Karima Habiba, vodećeg dizajnera, koji je prilično nenandano napustio bavarsku kompaniju. Karim Habib je 46 godišnji Libanac koji… »

Restilizovani Mercedes C klase Coupe špijuniran

Vrele gume 21.01.2017
Špijunaža: Restilizovani Mercedes C klase Coupe špijuniran Atraktivni Mercedesov prototip testira se na severu Švedske. Pre nekoliko dana su se na internetu pojavile fotografije restilizovanog prototipa C klase Estate, a sada je u oko špijunskog… »

Miloš Pavlović na 24 časa Dejtone

Vrele gume 21.01.2017
Ekskluzivno: Miloš Pavlović na 24 časa Dejtone MILOŠ PAVLOVIĆ , srpski automobilista sa brilijantnom karijerom, pre svega u mnogim serijama kartinga i formule, prijavljen je za jednu od najznačajnijih trka automobilskog sporta – 24 ČASA DAJTONE (… »

Istorija antifriza

Vrele gume 21.01.2017
Nagradni kviz: Istorija antifriza Poštovani pratioci, Vrele Gume u saradnji sa kompanijom BASF organizuju nagradni kviz! Sve što treba da uradite jeste da odaberete tačan odgovor na oba pitanja zatim šerujete post na Vašem profilu. Nagradni kviz… »

2018 Mercedes GLA

Vrele gume 21.01.2017
Mercedes je prvi premium brend koji je shvatio da će pomama za SUV vozilima koja vlada u Evropi potrajati. Stoga su vrlo rano upotpunili gamu svojih SUV vozila koju trenutno čini čak sedam serija modela (GLA, GLC, GLC Coupe, GLE, GLE Coupe, GLS i G)… »