Izvor: Alo arhiva vesti 23.01.2017

Prodali staricin stan da vrate tuđi dug

Alo 23.01.2017
Dvosobni stan u potkrovlju zgrade u bloku "Vasilj Koprivica" u Vrbasu, čiji je vlasnik Jelka Kovačev, radnica fabrike "Medela" prodat je bez njenog znanja, a naloženo joj je da se iz njega iseli. Ona je ovu nekretninu kupila 2007. godine, isplatila sav… »

Evo šta ginekolozi ne podnose

Alo 23.01.2017
Ginekolozi su konačno otvorili Pandorinu kutiju. Ginekolozi su konačno odgovorili na pitanja šta bi poručili svojim pacijentima, kako bi svima bilo lakše. Žene ove preglede ne svrstavaju na listu omiljenih. Nije nikome svejedno da dođu, razgolite… »

Maradona pokrenuo narko-rat u Srbiji!

Alo 23.01.2017
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona posredovao je, na intervenciju poznatog srpskog biznismena, u oslobađanju člana kriminalnog klana iz Kotora Gorana Radomana, koji je uhapšen na Kubi. Nekoliko meseci kasnije Radoman je ubijen u Beogradu… »

Požari progutali šume!

Alo 23.01.2017
Veliki šumski požari u centralnom i južnom delu Čilea izazvali su "najveću šumsku katastrofu u našoj istoriji", rekla je danas predsednik Mišel Bašele, koja je otkazala putovanje u inostranstvo da bi nadgledala situaciju. Vatra je opustošila… »

Duhovna i moralna obnova vojske

Alo 23.01.2017
U čast obeležavanja Dana Medija centra “Odbrana” u Domu Vojske Srbije danas je priređen prijem za zaposlene i saradnike te kuće, kao i za penzionisane članove tog kolektiva koji su svojim radom doprineli uspehu te institucije, objavljeno je na… »

Učesnica "Parova" hoće seks sa Zoranom!

Alo 23.01.2017
Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, na mei je mnogih devojaka, a među njima je i jedna učesnica "Parova"! Ona po svaku cenu želi da zavede Zorana, a preko zajedničkog prijatelja šalje mu ljubavne poruke. - Ta ukućanka je… »

Dalila u suzama zbog majke

Alo 23.01.2017
Rijaliti zvezda Dalila Moreno juče je doživela pravi šok. U vilu se uključila osoba koja je skroz poremetila njen boravak u ovom rijaliti programu. Dalilina majka se uključila u program nakon čega se učesnica "Parova" rasplakala. Ona se požalila… »

Jeremić: Stranci neće moći dobiti zemlju bez tendera

Alo 23.01.2017
Predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić izjavio je večeras da će se kao predsednik Srbije zalagati za zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima, kao i da se to zemljište ne daje u zakup bez adekvatne… »

Eklston primoran da ode sa čela Formule 1!

Alo 23.01.2017
Izvršni direktor Formule 1, Berni Eklston rekao je danas da je primoran da podnese ostavku na tu funkciju i da će je umesto njega obavljati Amerikanac Čejz Keri. "Više ne rukovodim Formulom 1. Moju dužnost sada obavlja Čejz Keri. Od danas sam… »

Eksplozija u Londonu! (FOTO)

Alo 23.01.2017
Najmanje pet osoba je povređeno u eksploziji koja se dogodila danas u trospratnoj zgradi u istočnom Londonu. Eksplozija se dogodila posle 17 časova u Ardlajh Grin Roudu u Hornčurču, a policija je navela da su dve osobe prevezene u bolnicu, da su dve… »