Izvor: Alo arhiva vesti 23.01.2017

U Parizu uveden autobus bez vozača

Alo 23.01.2017
Autobus bez vozača počeo je danas da saobraća u Parizu, sa ciljem da se smanji zagađenje u tom gradu. Senzori i kamere govore autobusu EZ10 kada da stane i krene, koliko brzo da ide i u kom pravcu, preneo je Rojters. Autobus saobraća na test ruti… »

Šef britanskih špijuna najavio ostavku!

Alo 23.01.2017
Direktor britanske Obavještajne agencije GĆK Robert Henigan rekao je danas da će podneti ostavku na tu funkciju. U saopšštenju Agencije navodi se da je Henigan naveo lične razloge za svoju ostavku. On je o svojoj odluci obavestio šefa britanske… »

Diktator u kućnom pritvoru!

Alo 23.01.2017
Advokat bivšeg panamskog diktatora Manuela Norijege - koji je u zatvoru, rekao je danas da je sud Norijegi odobrio kućni pritvor da bi mogao da se pripremi za operaciju mozga. Osamdesetdvogodišnjem Norijegi treba da se ukloni benigni tumor na mozgu… »

Janko i Emili objasnili najbitnije tehnike tenisa (VIDEO)

Alo 23.01.2017
Ima li išta slađe?! Teniser Janko Tipsarević objasnio je neke od tehnika tenisa svojoj supruzi Biljani, a kao "rekvizit" mu je poslužila ćerkica Emili. Biljana je snimala ovaj snimak i slatko se nasmejala, kao i devojčica kojoj je bilo veoma… »

Ivet se oprostila od Renea

Alo 23.01.2017
Glumica Viki Mišel koja je tumačila Ivet u kultnoj seriji "Alo, Alo", oprostila se od kolege Gordena Keja. Viki je u seriji igrala Reneovu ljubavnicu Ivet, a njihove zajedničke scene su jedne od zaštitnih znakova "Alo, Alo". - Veoma me je pogodila… »

Seju smrt u Beogradu i Crnoj Gori

Alo 23.01.2017
Srpska policija i dalje traga za ubicom Milomira Jovanovića (46), u javnosti poznatog kao kuma Dejana Stojanovića Keke, jednog od najvećih dilera u Novom Beogradu, koji je ubijen 14. januara ove godine nakon sahrane svog prijatelja u Sopotu. Motiv… »

Ameri i Rusi zajedno opleli po islamistima!

Alo 23.01.2017
Ministarstvo odbrane Rusije je saopštilo da su ruski vojni avioni u Siriji učestvovali u zajedničkoj misiji sa koalicijom na čijem čelu su SAD u napadu na položaje Islamske države. Ukoliko ovu tvrdnju potvrdi zvanični Vašington, ova misija… »

Ninova nagrada uručena Ivani Dimić

Alo 23.01.2017
Dobitnici 63. NIN-nove književne nagrade, Ivani Dimić večeras je svečano uručeno ovo priznanje koje je, prema oceni žirija, zaslužila za roman "Arzamas" - štivo koje se na emotivan i intiman način bavi odnosom majke i ćerke. Ceremoniji u… »

Postala sam sve što sam kritikovala (VIDEO)

Alo 23.01.2017
Voditeljka Kristina Radenković na Instagramu je objavila snimak koji je raznežio njene pratioce. Kristina je postavila snimak na kojoj joj njen sin ide u zagrljaj, a u opisu ona navodi da sada shvata šta znači roditeljska ljubav, - Dođeš tako u fazu… »

Ovde živi Bosanac (FOTO)

Alo 23.01.2017
Kompozitor i član žirija "Zvezde Granda" živi na Bežanijskoj kosi! U pomenutom kraju Beograda žive mnoge javne ličnosti, među njima Lepa Brena, Saša Popović i Dragan Kojić Keba. Pored Stojkovića, sa njim žive i njegova supruga Dunja i ćerka i… »