Izvor: Alo arhiva vesti 23.01.2017

Lazar Marković na pozajmici u Halu

Alo 23.01.2017
Fudbaler Liverpula Lazar Marković do kraja sezone igraće na pozajmici u Halu, saopštio je danas engleski premijerligaš. Marković je prethodnih pola godine bio na pozajmici u lisabonskom Sportingu, ali ga je portugalski klub vratio u Englesku, jer… »

EPS plaća duplo više za očitavanje brojila!

Alo 23.01.2017
Elektroprivreda Srbije sklopila je sporazum za očitavanje potrošene struje po ceni koja je najmanje duplo veća od srednje vrednosti ranijih cena. Prema pisanju BIRN-a, posle sprovedene javne nabavke EPS je za poslove očitavanja brojila u avgustu 2016… »

Evo gde je Srbija u svetu po skupoći života

Alo 23.01.2017
Sa prosečnim srpskim primanjima bili biste težak socijalni slučaj u Hamiltonu na osrtvu Bermuda, najskupljem gradu za život na svetu. Prema podacima sajta numbeo.com, koji prati troškove života širom sveta, a na osnovu indeksa u odnosu na Njujork… »

Produžen rok za zamenu registarskih tablica

Alo 23.01.2017
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je danas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo odluku da se zamena registarskih tablica… »

Nećete verovati ko su novi učesnici "Parova"!

Alo 23.01.2017
I ove nedelje produkcija je spremna za ubacijanje novih stanara vile "Parova". Pored nepoznatih lica, tu su se našla veoma poznata. Troje izbačeno iz "Parova"! Troje izbačeno iz "Parova"! Troje izbačeno iz "Parova"! Učesnik rijalitija "Veliki brat" i… »

Stanija gola na Instagramu!

Alo 23.01.2017
Stanija Dobrojević ponovo šokira javnost! Iako je rekla da želi da pobegne od epiteta "starleta" i posveti se karijeri pevačice, fotografije Stanije Dobrojević govore potpuno suprotno. Naime, Stanija je ponovo objavila fotografiju na Instagramu na… »

Odgrizao čoveku uvo zbog Trampa!

Alo 23.01.2017
Policija u Pitsburgu je saopštila da je danas jedan čovek odgrizao uvo drugom, u međusobnoj svađi zbog američkog predsednika Donalda Trampa. Tridesetogodišnjak je ugrižen u svom stanu u četvrti Ist Liberti (East Liberty) nakon što je svađa… »

Ministarstvo: Otkud Velji naša dokumenta?

Alo 23.01.2017
Ministarstvo građevinarstva najavilo je da će pozvati Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal da utvdi na koji način je Velimir Ilić došao u posed radnih dokumenta ministarstva. Ministarstvo je saopštenju navelo da je reagovalo nakon što je… »

Stigla još dva ledolomca!

Alo 23.01.2017
Najveći madjarski ledolomac - "Sečenji", i još jedan, stigli su danas popodne u Novi Sad, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine. Ti ledolomci će sutra ujutro krenuti nizvodno, ka Beogradu, navodi se u saopštenju. Par ledolomoca… »

Šutanovac: Nisam poznavao Milinu, niti sam bio na bazenu

Alo 23.01.2017
Svedočenjem bivšeg ministra odbrane nastavljeno suđenje majoru Vinku Žnidaršiću za pogibiju kadeta na Pasuljanskim livadama. Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, izjavio je danas na suđenju majoru Vinku Žnidaršiču u Višem sudu u Jagodini… »