Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 23.01.2017

Zaštitnica Aleksinog siledžije najbolji pedagog Srbije?!

Alo 23.01.2017
Sramota! Marijana Bačanin, nekadašnja razredna jednog od đaka koji je maltretirao i ugnjetavao Aleksu, dečaka iz Niša koji je 2011. sebi oduzeo život jer nije mogao više da trpi psihičku i fizičku torturu vršnjaka u OŠ “Sreten Mladenović… »

Prodali staricin stan da vrate tuđi dug

Alo 23.01.2017
Dvosobni stan u potkrovlju zgrade u bloku "Vasilj Koprivica" u Vrbasu, čiji je vlasnik Jelka Kovačev, radnica fabrike "Medela" prodat je bez njenog znanja, a naloženo joj je da se iz njega iseli. Ona je ovu nekretninu kupila 2007. godine, isplatila sav… »

Duhovna i moralna obnova vojske

Alo 23.01.2017
U čast obeležavanja Dana Medija centra “Odbrana” u Domu Vojske Srbije danas je priređen prijem za zaposlene i saradnike te kuće, kao i za penzionisane članove tog kolektiva koji su svojim radom doprineli uspehu te institucije, objavljeno je na… »

Ninova nagrada uručena Ivani Dimić

Alo 23.01.2017
Dobitnici 63. NIN-nove književne nagrade, Ivani Dimić večeras je svečano uručeno ovo priznanje koje je, prema oceni žirija, zaslužila za roman "Arzamas" - štivo koje se na emotivan i intiman način bavi odnosom majke i ćerke. Ceremoniji u… »

Predsednik Vrhovnog suda podneo ostavku

Alo 23.01.2017
Predsednik Vrhovnog suda Kosova, Fejzulah Hasani je mesec dana pre prestanka sedmogodišnjeg mandata podneo ostavku, prenose danas prištinski mediji. "Posle prestanka funkcije predsednika Vrhovnog suda neću biti sudija Vrhovnog suda. Razlog za ostavku… »

Vozači, pazite na maglu, poledicu i odrone!

Alo 23.01.2017
Na putevima u Srbiji, zbog magle, mokrih kolovoza i poledice a ponegde i odrona, neophodna je oprezna vožnja i držanje većeg rastojanja između vozila, upozorili su večeras nadležni. Auto moto savez Srbije (AMSS) je naveo da magla i sumaglica… »

EPS plaća duplo više za očitavanje brojila!

Alo 23.01.2017
Elektroprivreda Srbije sklopila je sporazum za očitavanje potrošene struje po ceni koja je najmanje duplo veća od srednje vrednosti ranijih cena. Prema pisanju BIRN-a, posle sprovedene javne nabavke EPS je za poslove očitavanja brojila u avgustu 2016… »

Produžen rok za zamenu registarskih tablica

Alo 23.01.2017
Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je danas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo odluku da se zamena registarskih tablica… »

Stigla još dva ledolomca!

Alo 23.01.2017
Najveći madjarski ledolomac - "Sečenji", i još jedan, stigli su danas popodne u Novi Sad, saopštilo je Javno vodoprivredno preduzeće Vode Vojvodine. Ti ledolomci će sutra ujutro krenuti nizvodno, ka Beogradu, navodi se u saopštenju. Par ledolomoca… »

Brucoši "pali" na najosnovnijim pitanjima!

Alo 23.01.2017
Dr Čolaković se pita šta naši đaci uče i podseća da je Karl Rodžers, istaknuti svetski psiholog, praveći razliku između enciklopedijskog i praktičnog znanja rekao: “Budi puška, a ne vagon nabijen eksplozivom!“. Istraživanje dr Radomira… »