Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 23.01.2017

Maradona pokrenuo narko-rat u Srbiji!

Alo 23.01.2017
Legendarni argentinski fudbaler Dijego Maradona posredovao je, na intervenciju poznatog srpskog biznismena, u oslobađanju člana kriminalnog klana iz Kotora Gorana Radomana, koji je uhapšen na Kubi. Nekoliko meseci kasnije Radoman je ubijen u Beogradu… »

Seju smrt u Beogradu i Crnoj Gori

Alo 23.01.2017
Srpska policija i dalje traga za ubicom Milomira Jovanovića (46), u javnosti poznatog kao kuma Dejana Stojanovića Keke, jednog od najvećih dilera u Novom Beogradu, koji je ubijen 14. januara ove godine nakon sahrane svog prijatelja u Sopotu. Motiv… »

Šutanovac: Nisam poznavao Milinu, niti sam bio na bazenu

Alo 23.01.2017
Svedočenjem bivšeg ministra odbrane nastavljeno suđenje majoru Vinku Žnidaršiću za pogibiju kadeta na Pasuljanskim livadama. Dragan Šutanovac, bivši ministar odbrane, izjavio je danas na suđenju majoru Vinku Žnidaršiču u Višem sudu u Jagodini… »

Pijan naleteo autom na hitnu pomoć!

Alo 23.01.2017
Ekipa hitne pomoći Doma zdravlja iz ambulante u Prnjavoru teško je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju u jutarnjim satima u Novom Selu. Lekar, medicinska sestra i vozač zadobili su teške telesne povrede ali nisu životno… »

Prosjak brutalno pretučen na Zelenjaku! (VIDEO)

Alo 23.01.2017
Čoveka iz čista mira sinoć prebila trojica u podzemnom prolazu na Zelenom vencu! Čovek je udaren metalnom kantom u glavu, a potom je oboren na zemlju i brutalno šutiran, pišu Novosti čiji se reporter našao na licu mesta. Napadači su se potom… »

Zaklanog čoveka našli kod Sombora

Alo 23.01.2017
U porodičnoj kući, u naselju Nanadići kod Sombora, sinoć je nađeno beživotno telo Branka lalića (65) koji je zaklan. Telo je našao njegov rođak Ž. B. Naime, čovek je kroz prozor video da Branko ležu u kuhinji i pozvao policiju, hitnu pomoć i… »

Smrzao se, pa ga pojele zveri!

Alo 23.01.2017
Nadomak sela Štrbovac, u opštini Babušnica, u snegu je pronađen mrtav muškarac J. D. stra 58 godina. U Višem tužilaštvu u Pirotu RTS-u su rekli da je smrt nastupila usled smrzavanja, objavio je RTS. Kako je nevedeno, telo je pronađeno… »

Goreo stan u Beogradskoj ulici

Alo 23.01.2017
U Beogradskoj ulici, u centru glavnog grada, izbio je požar. Jedna osoba je povređenima i prebačena na Institut za opekotine. Saobraćaj je bio potpuno zaustavljen oko pola sata. Oko 07:20 u Beogradskoj ulici broj 33, u stanu na četvrtom spratu izbio… »

Romani preti 20 dana zatvora!

Alo 23.01.2017
Pevačici Romani Panić (41) preti oduzimanje vozačke dozvole na mesec dana jer je uhvaćena u brzoj vožnji u Beogradu, saznaje „Alo!” od dobro obaveštenih izvora. Popularnoj Banjalučanki ranije prekrašajne prijave zbog vožnje u pijanom stanju… »