Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 23.01.2017

Objavljen naziv novog filma iz serijala "Ratovi zvezda"

Alo 23.01.2017
Naziv novog filma u serijalu Ratovi zvezda obelodanjen je danas kao "Ratovi zvezda: Poslednji Džedaj" (Star Wars: The Last Jedi), a film će izaći u bioskope 15. decembra, saopštio je Lukas film. Spekulacije oko toga ko je zapravo poslednji Džedaj… »

Radetu Šerbedžiji umro otac

Alo 23.01.2017
Danilo Šerbedžija, otac proslavljenog glumca Radeta Šerbedžije, preminuo je u 104. godini. Vest o smrti podelio je Radetov sin Danilo, koji je ime dobio po dedi. - Seljak, rudar, proleter, prvoborac, otac, deda, pradeda. Nakon što je u 104. godini… »

Zimska muzička čarolija

Alo 23.01.2017
Nakon trijumfa na Tašmajdanu pred više od 10.000 gledalaca, Regionalna dečja filharmonija i Fondacija „Deca deci“ pozivaju sve ljubitelje muzike da svoje mališane povedu na „Zimsku muzičku čaroliju". Gala koncert će biti održan u četvrtak… »

Honorar tražim u prisustvu kardiologa!

Alo 23.01.2017
Glumac Milan Lane Gutović, koji je deo glumačke postave u nastavku filma „Zona Zamfirova“, važi za jednog od najplaćenijih glumaca. Iako se o visini njegovih honarara uveliko priča, on nikada nije otkrio koliko traži da bi odigrao samo jednu… »

Maja i Nataša zajedno u provodu

Alo 23.01.2017
Iako rade na konkurentskim televizijima, voditeljke Nataša Miljković i Maja Nikolić su nerazdvojne. Voditeljke su i venčane kume, ali i prijateljice koje se jedna drugoj o svemu poveravaju. Tako je bilo i ovog vikenda kada su lepe voditeljke odlučile… »