Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 23.01.2017

Najbolja saradnja Srbije i BiH

Alo 23.01.2017
Premijer Aleksandar Vučić izjavio je danas posle sastanka sa predsedavajućim Saveta ministara BiH Denisom Zvizdićem da je Srbija iskreno opredeljena za mir i saradnju. "Važno je da ljudi u ove dve zemlje znaju da smo iskreno opredeljni za mir i… »

Jeremić: Stranci neće moći dobiti zemlju bez tendera

Alo 23.01.2017
Predsednik Centra za medjunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD) Vuk Jeremić izjavio je večeras da će se kao predsednik Srbije zalagati za zabranu prodaje poljoprivrednog zemljišta strancima, kao i da se to zemljište ne daje u zakup bez adekvatne… »

Ministarstvo: Otkud Velji naša dokumenta?

Alo 23.01.2017
Ministarstvo građevinarstva najavilo je da će pozvati Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal da utvdi na koji način je Velimir Ilić došao u posed radnih dokumenta ministarstva. Ministarstvo je saopštenju navelo da je reagovalo nakon što je… »

Tači: Otvaramo poslednje poglavlje

Alo 23.01.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je, uoči nastavka razgovora u Briselu, da je došlo vreme da se otvori poslednje poglavlje u dijalogu Beograda i Prištine, a kao najboje moguće rešenje navodi da Srbja prizna kosovsku nezavisnost. Najbolje… »

Ovo je prava istina o Vuksanoviću

Alo 23.01.2017
Slobodan Vuksanović, bivši ministar prosvete Srbije, kako saznajemo, nije ni beskućnik ni bez posla što su objavili pojedini mediji, već je zaposlen kao profesor na privatnom Fakultetu za primenjeni menadžment, ekonomiju i finansije, a živi u stanu… »

Ministarka Brnabić: Neću u SNS

Alo 23.01.2017
Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić izjavila je da neće postati član Srpske napredne stranke jer kao građanka želi da stekne više poverenja u stranke. Brnabić je za N1 rekla da su SNS i Aleksandar Vučić u poslednje dve-tri… »

Jeremić se predstavlja Trampu kao predsednik Srbije!

Alo 23.01.2017
Jeremić umislio da je predsednik Srbije?! Čini se da nam predsednički izbori nisu ni potrebni, jer se Vuk Jeremić već samoproglasio za šefa države. Bivši ministar spoljnih poslova i predsednički kandidat čestitao je putem društvenih mreža… »