Izvor: BK TV arhiva vesti 23.01.2017

Danas je presuda lekarima odgovornim za smrt Ljiljane Arambašić

BK TV 23.01.2017
Sedamnaest godina nakon prerane i tragične smrti Ljiljane Arambašić koja je preminula od komplikacije upale creva, lekari odgovorni za ovaj slučaj našli su se pred licem pravde. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas će biti izrečena presuda… »

"Uspostavili smo prve kontakte sa američkom administracijom"

BK TV 23.01.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Banjalika već ostvarila kontakte sa novom administracijom SAD-a i da se nada boljoj saradnji u budućnosti. Još jedan "napad" na predsednika RS: Nemačka razmatra uvođenje sankcija Dodiku! "Ti… »

Ovo nikako ne radite! Biciklom preko zaleđene Ade! (foto/video)

BK TV 23.01.2017
Ledeni talas i veoma niske temperature koje su pogodile Srbiju prouzrokovale su stvaranje leda na rekama i jezerima širom naše zemlje. To se dogodilo i sa Savskim jezerom na Adi Ciganliji, a zaposleni iz Javnog preduzeća "Ada Ciganlija" apeluju na… »

Hrvatska ponovo uvodi obavezni vojni rok?!

BK TV 23.01.2017
Hrvatski mediji prenose da je počelo istraživanje o mogućnostima uvođenja obaveznog vojnog roka u toj zemlji. Penzionisani general Hrvatske vojske i predsednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljevac tim povodom kaže da se stalno govori o nasilnom… »

Alarmantni podaci: Svakog dana od ove bolesti u Srbiji umre jedna žena, a četiri obole

BK TV 23.01.2017
Svakog dana u Srbiji najmanje jedna žena umre, a četiri žene obole od raka grlića materice, zbog čega se Srbija nalazi u samom vrhu po broju smrtnosti od ove opake bolesti. Naime, s više od 1.300 novoobolelih i približno 500 umrlih žena, rak… »

Na prodaju Ferari legendarnog gitariste, cena prava "sitnica" (foto)

BK TV 23.01.2017
Mnogi ljubitelji Ferarija smatraju da je model F40 najsavršeniji automobil u istoriji ovog italijanskog proizvođača, a primerak koji je pripadao jednom od najpoznatijih rok gitarista, Eriku Kleptonu, ponuđen je na prodaju na radost bogatih… »

BiH: Podneta krivična prijava protiv predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladena Ivanića!

BK TV 23.01.2017
Socijaldemokratske partije BiH podnela je danas krivične prijave protiv predsedavajućeg Predsedništva BiH Mladena Ivanića zbog kako kažu "nesavesnog rada u vezi sa obeležavanjem Dana RS". Predsednici Nermin Nikšić, Željko Komšić i Reuf… »

Akcija policije na aerodromu! Uhapšen sin "kralja prostitucije"!

BK TV 23.01.2017
Dolijao! Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo uhapsili su danas i Sašu Milakovića (43), drugog sina odbeglog kralja prostitucije iz Prijedora Milorada Milakovića. On je uhapšen prema poternici zbog trgovine ljudima, otmice i… »

Tragedija! Poginuo zaposleni gradske čistoće, pregazio ga kamion!

BK TV 23.01.2017
Radnik zagrebačke gradske čistoće nastradao je kada ga je vozač kamiona vozeći u rikverc pregazio. “Nisam čula nikakvu buku nego kad sam pogledala kroz prozor videla sam kamion i čoveka ispred njega kako leži i mrda nogom. Istrčala sam van do… »

Danijela Sremac, prva žena kandidat za predsednika Srbije: Dijaspora unosi pet milijardi dolara godišnje u Srbiju – možemo…

BK TV 23.01.2017
Prvi put u u istoriji Srbije za predsednika se kandiduje žena! Beograđanka Danijela Sremac (50) je i prvi američki državljanin koji je najavio kandidaturu za predsednika Srbije. Ona ima dvojno državljanstvo, u Americi živi od šeste godine… »