Izvor: Gde investirati arhiva vesti 23.01.2017

Delegacija BiH u zvaničnoj poseti Srbiji

Gde investirati 23.01.2017
Delegacija Bosne i Hercegovine, koju predvodi predsedavajući Saveta BiH Denis Zvizdić, doputovala je u Beograd gde će sa zvaničnicima Srbije razgovarati o bilateralnim pitanjima. Zvizdića je ispred Palate Srbija uz najviše državne počasti dočekao… »

MUP Srbije: Zamena registarskih tablica odložena za dve godine

Gde investirati 23.01.2017
MUP Srbije u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo je odluku da se zamena registarskih tablica odloži za dve godine, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. “Osim produženja roka za zamenu tablica… »

Srbija i BiH opredeljene za mir i stabilnost u regionu

Gde investirati 23.01.2017
Srbija i BiH su opredeljene za mir i stabilnost u regionu, za dalje razvijanje ekonomskih odnosa kao i zajednički razvoj infrastrukture, poručili su danas premijer Srbije Aleksandar Vučići predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdićem. “Ako… »

Astana: Pregovori o miru u Siriji počeli razmenom uvreda

Gde investirati 23.01.2017
Izaslanik sirijske vlade na mirovnim pregovorima u Astani Bašar Džafari kritikovao je govor vođe pobunjenika na otvaranju pregovora u Kazahstanu, nazvavši ga “provokativnim” i “uvredljivim”. Džafari, inače ambasador Sirije u UN, rekao je da… »

Vašington: Nećemo dozvoliti Kini da preuzima teritorije u međunarodnim vodama

Gde investirati 23.01.2017
Administracija novog američkog predsednika Donalda Trampa poručila je da će SAD sprečiti Kinu od preuzimanja teritorije u međunarodnim vodama, prenosi “Rojters”. Portparol Bele kuće Šon Spajser rekao je na brifingu za novinare da će Sjedinjene… »

Donald Trump povlači SAD iz Transpacifičkog partnerstva

Gde investirati 23.01.2017
Američki predsednik Donald Trump potpisaće dekret o povlačenju SAD iz trgovinskog sporazuma o Transpacifičkom partnerstvu (TPP), prenosi agencija “Bloomberg” pozivajući se na neimenovanog zvaničnika. Trumpov dekret, kao deo niza akcija… »

Dinar bez promene prema evru, NBS prodala 30 miliona evra

Gde investirati 23.01.2017
Vrednost dinara prema evru u utorak će biti približna današnjoj i zvanični srednji kurs će iznositi 123,9720 dinara za evro. Na mesečnom nivou dinar je prema evru slabiji za 0,2 odsto, a u poređenju sa istim danom prošle godine 1,0 odsto. Od… »

Internet u Kini koristi 731 milion ljudu

Gde investirati 23.01.2017
Vlasti u Pekingu saopštile su danas da Kina ima 731 milion korisnika interneta, što predstavlja broj stanovništva evropskog kontinenta. Ukupno 53,2 odsto od 1,37 milijardi Kineza koristi internet, naveo je kineski Centar za informacije o internetu… »

Nezadovoljni mlekari zasuli zgradu EU u Briselu mlekom u prahu

Gde investirati 23.01.2017
Proizvođači mleka iz raznih evropskih zemalja zasuli su zgradu EU u Briselu mlekom u prahu, u znak protesta zbog krize u njihovom sektoru. Mnogi proizvođači mleka dovedeni su skoro do bankrotstva zbog sve nižih cena otkupa mleka i povećanja… »

Još 800.000 ljudi nije ni podnelo zahtev za novu zdravstvenu knjižicu

Gde investirati 23.01.2017
Zahtev za zamenu zdravstvene knjižice do sada je podnelo 6 miliona osiguranika, dok 800.000 to još nije učinilo. Od podnošenja zahteva do dobijanja novih zdravstvenih kartica, zbog gužve čeka se i do tri meseca, zbog toga Filijale RFZO izdaju PZK… »