Izvor: Insajder arhiva vesti 23.01.2017

Petrović: Haradinaj bi mogao biti izručen Specijalnom sudu za zločine OVK

Insajder 23.01.2017
Lider opozicione Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, koji je uhapšen u Francuskoj po poternici Srbije, mogao bi da bude izručen novoformiranom Specijalnom sudu za zločine OVK, izjavio je rukovodilac srpskog Tužilaštva za ratne zločine… »

Daljinsko čitanje brojila na srpski način

Insajder 23.01.2017
Odgovorni u okviru EPS-a će biti kažnjeni zbog uvećanih decembarskih računa, a privatne firme angažovane za očitanje brojila će platiti penale, rečeno je za Insajder.net u Elektroprivredi Srbije. EPS je pozvao sve građane koji smatraju da su im… »

Krupni zaokreti politike SAD

Insajder 23.01.2017
Novi predsednik SAD Donald Tramp povukao je nekoliko važnih političkih poteza koji predstavljaju ispunjenje obećanja koja je davao tokom predizborne kampanje. Osim promena ekonomske politike, nova administracija poručuje da je spremna na vojnu… »

Dug istorijat sumnji u veze lekara sa Zemunskim klanom

Insajder 23.01.2017
Predsednik Nove Srbije Velimir ilić pokazao je fotografiju Drušana Spasojevića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara koja je navodno snimljena u Šilerovoj ulici u sedištu Zemunskog klana. Ne ulazeći u analizu zašto je Ilić tek sada pokazao… »

Nema biografija kandidata za novog direktora Agencije za borbu protiv korupcije

Insajder 23.01.2017
U sredu ujutro Odbor Agencije za borbu protiv korupcije razgovaraće s potencijalnim kandidatima za direktora tog tela i razmatrati njihove kandidature. Međutim, do tada javnost neće biti upoznata s tim ko se sve prijavio na konkurs za direktora ovog… »

Tači: Kraj pregovora - međusobno priznavanje

Insajder 23.01.2017
Beograd i Priština biće tokom sutrašnjih razgovora predstavljeni na najvišem nivou - oba pregovaračka tima predvodiće premijeri i predsednici - Beograd Aleksandar Vučić i prvi put Tomislav Nikolić, a Prištinu Isa Mustafa i Hašim Tači. EU… »

Novi ekonomski atešei - novi trošak ili nove investicije?

Insajder 23.01.2017
Od marta, ponovo bi se u svet mogle slati ekonomske diplomate da promovišu našu privredu i privuku investicije. Novosti pišu da će novi ekonomski atašei biti u sistemu Ministarstva spoljnih poslova i da će narednih meseci biti uspostavljen pravni… »