Izvor: Jugmedia arhiva vesti 23.01.2017

NAREDBA „ Metroparking jug “ da ne naplaćuje parkiranje dok ne očisti sneg!

Jugmedia 23.01.2017
Gradska uprava za urbanizam i stambeno komunalne poslove Leskovac naložila je preduzeću „Metroparking jug“ da u što kraćem vremenskom periodu očisti sneg i led sa parking mesta. Istovremeno je ovom preduzeću naloženo da naplatu parkiranja u… »

U snegu pronađen mrtav čovek

Jugmedia 23.01.2017
Jovica Dimitrijević(58) pronađen je mrtav u snegu nadomak sela Štrbovac, u opštini Babušnica rečeno nam je u Višem tužilaštvu Pirotu. U Višem tužilaštvu su naveli da je smrt nastupila zbog smrzavanja. Telo je pronađeno u jednom zaseoku… »

Preko 160 kilograma rezanog duvana skrivano u šupi i automobilu

Jugmedia 23.01.2017
VRANJE- Carinici su tokom vikenda u Vranju, u takozvanim „dubinskim kontrolama“ u dve akcije zaplenili 163 kilograma rezanog duvana. Prva zaplena obavljena je u subotu na naplatnoj rampi na ulazu u Vranje. Uz asistenciju policije zaustavljen je… »

Đoković potvrdio: Igraću u Nišu za Srbiju

Jugmedia 23.01.2017
Novak Đoković će biti predvodnik Srbije na Dejvis kupu koji će se od 3. do 5. februara igrati u niškoj hali „Čair“. Karte se već prodaju u Win Win radnjama u Obrenovićevoj i ulici Vojvode Mišića, kao i u radnji „Emmi“ u ulici Kralja… »

Slobodna zona: Prvi korisnik u februaru?

Jugmedia 23.01.2017
Iako osnovana još 2013. godine, Slobodna Zona u Vranju još uvek nema ni jednog investitora u svom režimu. Trenutno se pregovara sa tri potencijalna korisnika, a razgovori sa firmom „Top sofa“ ,koja bi trebala da označi početak privrednog života… »

Nikola Perić, najveća sportska nada lebanskog fudbala

Jugmedia 23.01.2017
Da su Lebane i Radan rasadnici fudbalskih talenata potvrda je i Nikola Perić (11), fudbaler najmlađe selekcije Srpskoligaša, koji je u klubu odigrao preko pedeset utakmica i postigo oko 30 pogodaka, s jednim het-trikom na utakmici protiv Građanskog iz… »

ISPOVEST Iz Amerike traži brata koga je možda samo jednom videla

Jugmedia 23.01.2017
Rasla je kao jedinica, a svi osim nje znali su da ima polubrata, koga je njena majka rodila kao veoma mlada devojka i kojeg su stari i patrijarhalni roditelji, da ne bi pukla bruka, istrgli iz njenog naručja i odneli neznano kud. Leskovčanka Vesna… »

Radikali spremni da ih pokradu na izborima

Jugmedia 23.01.2017
Srpska radikalna stranka spremna je za predstojeće izbore i ima najozbiljnijeg kandidata za predsednika Srbije a to je Vojislav Šešelj, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare radikala u Leskovcu. Rečeno je da već unapred računaju na… »

Tužilaštvo sumnjiči Antića za utaju poreza, a on preti Strazburom

Jugmedia 23.01.2017
Protiv bivšeg gradonačelnika Vranja i šefa vranjskih socijalista Zorana Antića podnet je optužni predlog za krivično delo utaja poreza od 377.000 dinara, potvrdila je Milica Petković , vršilac funkcije Osnovnog javnog tužioca. Ovaj slučaj odnosi… »

Registrovan teži oblik gripa u Leskovcu

Jugmedia 23.01.2017
Virus gripa tipa A koji ima jači epidemijski karakter, lakše se prenosi i ima težu kliničku sliku, registrovan je kod jednog pacijenta u Jablaničkom okrugu, saopštio je Zavod za javno zdravlje Leskovac. Pre nedelju dana, poslednji rezultati koji su… »