Izvor: Kurir arhiva vesti 23.01.2017

Ne odustaju: Hrvatski poslanici podneli čak 84 amandmana na rezoluciju EP o Srbiji

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD/STRAZBUR - Spoljnopolitički odbor Evropskog paralamenta razmatraće 27. februara izveštaj odnosno nacrt rezolucije izvestioca Dejvida Mekalistera o napretku Srbije, a hrvatski poslanici podneli su čak 84 od 325 predloženih amandmana. Njihove… »

(Kurir TV) konferencija u palati Srbija Vučić i Zvizdić: Neće biti sukoba između Srbije i BiH!

Kurir 23.01.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsedavajućim Saveta ministara Bosne i Hercegovine Denisom Zvizdićem. Svečani doček priređen je ispred Palate Srbija, gde su se, nakon sastanka dvojice zvaničnika i bilateralnih susreta ministara dve… »

EPS o reklamaciji računa za struju: Moguće podnošenje pismeno ili na šalterima

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD - Građani koji sumnjaju u ispravnost decembarskih računa za električnu energiju, mogu da podnesu reklamacije po regularnoj proceduri pismeno ili na šalterima elektrodistribucija, na adresi koja se nalazi na svakom računu, saopštila je danas… »

Vučić: Izgubio sam poverenje u Prištinu, u Briselu nas čekaju teški razgovori

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je izubio poverenje u Prištinu i da će zato nastavak dijaloga u Briselu biti veoma težak, ali da očekuje na prvom mestu jasne poruke o EU što se tiče upotrebe orudja i oružja. "Želim… »

Za dve godine: Stefanović odložio zamenu starih sa novim registarskim tablicama

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović rekao je danas da je Ministarstvo unutrašnjih poslova u saradnji sa Zavodom za izradu novčanica i kovanog novca donelo odluku da se zamena… »

Dačić i Crnadak: Odrediti međudržavnu granicu i rešavati preostala otvorena pitanja Srbije i BiH

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD - Ministri spoljnih poslova Srbije i BiH Ivica Dačić i Igor Crnadak ocenili su danas u Beogradu da su odnosi dve zemlje dobri i da treba nastaviti rad na rešavanju preostalih otvorenih pitanja medju kojima je posebno važno definisanje… »

O Dodiku: Vučić: Srbija se neće priključiti sankcijama Zvizdić: Niko u BiH nije srećan zbog sankcija

Kurir 23.01.2017
BEOGRAD - Predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić izjavio danas da su sankcije SAD prema predsedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku posledica njegovog antidejtonskog delovanja, dok je premijer Srbije Aleksandar Vučić ponovio da se Srbija… »

Istorijska presuda: Doktorke osuđene na 2 godine zatvora zbog smrti Ljiljane Arambašić

Kurir 23.01.2017
Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je danas na po dve godine zatvora dve doktorke Kliničkog centra u Beogradu zbog nesavesnog i neadekvatnog lečenja Ljiljane Arambašić, koja je 2002. godine preminula od poslednica upale slepog creva. Ostalih troje… »

Dan za istoriju: Sirijska vlada i opozicija prvi put seli za sto da pregovaraju o miru!

Kurir 23.01.2017
ASTANA - Prvi pregovori između vlade Sirije i pobunjenika, u kojima posreduju Rusija, Turska i Iran, počele u su prestonici Kazahstana, Astani. First ever talks between armed #Syria-n opposition, #Damascus kick off in #Astana https://t.co/3t2FnCoexa… »

(Video) Ti glupa ženska glavo: Čuvene scene Rena iz serije Alo, alo uz koje smo se smejali do suza

Kurir 23.01.2017
Glumac Gorden Kej koji je koji se proslavio ulogom Renea u čuvenoj seriji "Alo, alo", preminuo je danas u 75. godini. Članovi vesele družine, svojim humorom dovodili su do suza milione fanova. Ova komedija je opisivala život kafedžije Renea i… »