Izvor: MTV Srbija arhiva vesti 23.01.2017

Preminuo Rene iz serije „'Allo 'Allo!“

MTV Srbija 23.01.2017
Britanski mediji javljaju da je danas preminuo sedamdesetpetogodišnji glumac Gorden Kaye. Zvezda jedne od omiljenih britanskih serija „'Allo 'Allo!“, Gorden je igrao glavnog junaka Renea Artoisa u 84 emitovane epizode. Serija je emitovana u periodu… »

Zlatne maline 2017: Spisak nominovanih

MTV Srbija 23.01.2017
Ko je nominovan za najnepoželjnije holivudske nagrade, one za najgore učinke? Evo spiska... Dan pre saopštenja nominacija za najprestižnije američke filmske nagrade Oscar, saopštene su nominacije za Zlatnu malinu (Golden Raspberry RAZZIE) koje se… »

Tom Hardy izgubio 2 miliona funti zbog serije "Taboo"

MTV Srbija 23.01.2017
Mnogo je to novca za baciti... Tom Hardy je koscenarista, producent i glavni glumac u provokativnoj BBC drami "Taboo" o avanturisti koji kreće u osvetu. Seriju je pisao zajedno sa ocem Edwardom, a sada najnoviji izveštaji kažu da je navondo izgubio oko… »

Režiser "Suicide Squad" objavio najveće žaljenje u vezi sa filmom

MTV Srbija 23.01.2017
I ima veze sa likom Jokera... Odgovarajući korisniku na Twitteru koji se zahvalio Davidu Ayeru za film "Suicide Squad", režiser je objavio poduži odgovor u kome je pokazao koliko žali za "manama" filma. Šta bi uradio drugačije? On bi učinio da… »

Koliko je zaradio "Odmetnik 1: Star Wars priča"?

MTV Srbija 23.01.2017
Još jedan veliki uspeh za Disney... Film "Odmetnik 1: Star Wars priča" zvanično je zaradio više od 1 milijarde dolara na bioskopskim blagajnama i time postao četvrti film kojem je to uspelo u 2016. godini. Ostali filmovi su "Kapetan Amerika… »

Stigao spot za "Castle On The Hill" Eda Sheerana

MTV Srbija 23.01.2017
Zvezda iz Safolka koji je fanovima najavio da će spot videti danas. Obećano-ispunjeno! "Castle on the Hill" je jedan od dva nova singla sa novog Edovog albuma "Divide" koji je izašao nakon godinu dana pauze od očiju javnosti. Oborio je rekorde sa dva… »

Čija sestra se zabavlja s Bradom Pittom?

MTV Srbija 23.01.2017
Glumac je na Instagramu objavio gomilu žalbi koje ima na račun Brada Pitta - čitavu listu! Motivacija za ovu urnebesnu reakciju bila je naslovna strana tabloida uz 0 dokaza, da njegova sestra, Kate Hudson izlazi sa Bradom. ..."Već me zove bratom i… »

Ovako je Louis Tomlinson proslavio rođendan svog sina

MTV Srbija 23.01.2017
Mali Freddie napunio je već jednu godinu! Zar tako brzo? Proteklog vikenda Louis Tomlinson i Briana Jungwirth proslavili su prvi rođendan svog sina Freddieja. Za neupućene, Freddie je prva One Direction beba i kao takav uvek će imati posebno mesto u… »

James Blunt ima nešto da vam pokaže

MTV Srbija 23.01.2017
Hej James, na šta tačno misliš?! Voleli ga ili ne, James Blunt ima najoriginalnije najave za svoje nove projekte. Setite se samo kako je prošle godine mudro najavio novi album jednim genijalnim tvitom: „Ako ste mislili da je 2016. bila loša, ja… »

Kanye West radi na tajnom projektu

MTV Srbija 23.01.2017
Da li je problematičnom reperu konačno krenulo na bolje? Godina 2016. za Kanyea je počela relativno dobro, sa novim albumom „The Life Of Pablo“, nastavila se preokretom u sukobu sa Taylor Swift i to u njegovu korist. A onda se pred sam kraj godine… »