Izvor: N1 Info/Balkan arhiva vesti 23.01.2017

Haradinaj: Tači i Mustafa su "lutke Srbije"

N1 Info 23.01.2017
Lider Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj ocenio je danas da su se predsednik i premijer Kosova, Hašim Tači i Isa Mustafa, pretvorili u "lutke Srbije" prihvatanjem poziva da 24. januara u Briselu razgovaraju sa najvišim predstavnicima… »

Premijerka RS nije došla na saslušanje u Tužilaštvu BiH

N1 Info 23.01.2017
Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović nije se pojavila u Tužilaštvu BiH, gde je trebalo da bude saslušana kao osumnjičena zbog održavanja referendum o Danu Republike Srpske. Portparol Tužilaštva BiH Boris Grubešić rekao je novinarima da… »

Tači i Mustafa idu u Brisel na nastavak dijaloga

N1 Info 23.01.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači i premijer Isa Mustafa učestvovaće u utorak, 24. januara, na sastanku u Briselu koji je sazvala visoka predstavnica Evropske unije za spoljnu politiku i bezbednost Federika Mogerini, u okviru nastavka dijaloga Prištine i… »

Srbiji za migrantsku krizu potrebno 40 miliona dolara

N1 Info 23.01.2017
Agencija Ujedinjenih nacija za izbeglice (UNHCR) i Međunarodna organizacija za migracije (IOM) predstavili su Regionalni plan reagovanja na izbegličku i migrantsku krizu, prema kome je Srbiji za upravljanje krizom potrebno 40 miliona dolara, koji će se… »

Mađarski profesor heroj spasio mnogo dece, ali ne i svoju

N1 Info 23.01.2017
Mađarski srednjoškolski profesor, koji je i sam povrđen, izvlačio učenike iz zapaljenog autobusa, u kojem su u Italiji poginuli i njegova kćerka i sin, smatra se herojem u Mađarskoj. Mnogi Mađari za Nacionalni dan žalosti izašli su na ulice i… »