Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 23.01.2017

Haradinaj bliži Hagu nego Beogradu?

Nedeljnik 23.01.2017
U intervjuu za DW, Petrović je kazao da Srbija očekuje od francuskih pravosudnih organa da Ramuša Haradinaja izruče Srbiji. Lider opozicione Alijanse za Budućnost Kosova Ramuš Haradinaj, koji je uhapšen u Francuskoj po poternici Srbije, mogao bi da… »

Ovo ću napisati samo jednom: Zbogom, Rene

Nedeljnik 23.01.2017
Retko ko je imao prigovor na ovakvo zezanje sa evropskim nacijama, a treba i reći da termin politička korektnost nije bila ni u najavi. Ipak, bilo je i uvređenih. Nemačka televizija je tek 2008. počela da emituje seriju „Alo, alo". Tačno 26 godina… »

Nastavnica koja je zataškavala nasilje nad Aleksom među 200 najboljih prosvetnih radnika

Nedeljnik 23.01.2017
Ona je predložena od strane svojih kolega iz Niša da vrši ulogu odabranih prosvetara koji će biti zaduženi za borbu protiv vršnjačkog nasilja, što je šokiralo Aleksinu majku Draganu. "Da nisam reagovala, ona bi sigurno postala savetnica. Ovako… »

Bivši ministar "beskućnik", sadašnji ministar u vezi sa Zemunskim klanom i ko nam "šteluje" račune za struju: Vaš brifing…

Nedeljnik 23.01.2017
Dobar dan, najvažnije teme za danas. TUŽNA SUDBINA SLOBODANA VUKSANOVIĆA?- Nekadašnjeg ministra prosvete u vladi Vojislava Koštunice i svojevremenog kandidata za predsednika DS, navodno su po prijavi građana lekari pronašli gladnog i smrznutog na… »

Dule Nedeljković: Ne, Slobodan Vuksanović nije beskućnik, živi vrata do mene

Nedeljnik 23.01.2017
"Pristojan, kulturan, jedan skroz dobar komšija. Skoro svaki dan se viđamo po stepeništu i na terenu za basket blizu stanova", napisao je pisac Dule Nedeljković povodom napisa da bivši ministar živi kao beskućnik. Pisac Dušan Dule Nedeljković… »

Slobodan Vuksanović: Ovo je bizarno, svaki dan na posao idem pešice

Nedeljnik 23.01.2017
"I jesam i nisam iznenađen pričom koja se pojavila", rekao je Slobodan Vukasnović o navodima da je beskućnik. Slobodan Vukasnović, bivši ministar prosvete i sporta, nije beskućnik, niti u prihvatilištu, već je profesor na privatnom fakultetu i… »

Preminuo Rene iz "Alo, Alo"

Nedeljnik 23.01.2017
Glumac Gordon Kej se sasvim slučajno okušao u glumačkim vodama 1968, a najveću slavu donela mu je upravo uloga Renea. Gordon Kej , glumac najpoznatiji po ulozi Renea u seriji "Alo, Alo" preminuo je u 75. godini. Bivši agent glumca je za BBC kazao da… »

Kako se Džimi Karter izlečio od raka

Nedeljnik 23.01.2017
Obe moje sestre umrle su od raka pankreasa, takođe. Brat mi je umro od raka pankreasa. Tata je umro od raka pankreasa. Majka mi je umrla od raka dojke. Svi su bili pušači, a ja nikada nisam upalio cigaretu", ispričao je Karter. Kada se 92-ogodišnji… »

Hemofarm dobitnik Glavne nagrade VIRTUS za filantropiju

Nedeljnik 23.01.2017
Kompanija je dobila priznanje za kampanju Najvažniji poziv u životu. Hemofarm i Hemofarm Fondacija dobitnici su VIRTUS Glavne nagrade za doprinos kompanije na nacionalnom nivou za kampanju podrške programu doniranja i transplantacije organa u Srbiji -… »

Animal Rescue Serbia: Volonteri za kuce i mace

Nedeljnik 23.01.2017
U podrumu zgrade Bigza jednom nedeljno okupljaju se entuzijasti željni da pomognu životinjama u nevolji. Oni se veru na drveće, spuštaju u jame i koriste dečje čamce kako bi spasli naše kućne ljubimce, ali i napuštene životinje i ptice… »