Izvor: Noizz arhiva vesti 23.01.2017

Preminuo Rene iz serije „Alo, Alo”

Noizz 23.01.2017
Gordon Kej, glumac najpoznatiji po ulozi Renea u seriji "Alo, Alo" preminuo je u 75. godini. Radio je na televiziji, radiju, filmu i pozorištu, a svetsku slavu je stekao ulogom konobara Renea Artoa u Bi-Bi-Si-jevoj nagrađivanoj humorističkoj seriji… »

Upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda: Minus se ne predaje

Noizz 23.01.2017
Ledeni dani nastaviće se do petka - u jutarnjim satima će biti slabog i umerenog mraza, od minus 9 do minus 4 stepena, a najviša dnevna temperatura u većini mesta biće ispod nule, upozorio je juče Republički hidrometeorološki zavod. “Ipak, u… »

Hačiko iz Subotice: Promrzla keruša danima čeka vlasnika na istom mestu

Noizz 23.01.2017
Tužnog pogleda i vidno promrzao, mali braon pas sedi kraj belog dvotočkaša sa dečjim sedištem i već danima čeka gazdu. Ne, ovo nije scenario filma "Hačiko". Ovo je srceparajući prizor koji Subotičani danima gledaju. U najprometnijoj ulici u… »

Peca iz "Ubica mog oca" o ljubavi, žudnji i rejvu

Noizz 23.01.2017
Glumca Đorđa Živadinovića Grgura publika najlakše prepoznaje po ulozi Pece u seriji "Ubice mog oca". Dok čekamo drugu sezonu popularne serije, ovog mladog umetnika možemo gledati u brojnim predstavama Reflektor teatra. Najemotivnija ostvarenje ove… »

Lik iz Hrvatske provalio foru kako da bleji za DŽ u luskuznim vilama širom sveta

Noizz 23.01.2017
Momak iz Istre već nekoliko godina putuje širom sveta, boravi u apartmanima, kućama pa i u luksuznim vilama na atraktivnim turističkim destinacijama i sve to za dž. Ovaj svetski putnik je za hrivatski “Index” opisao kako zaista u praksi… »

Postavili smo trans ženama u Srbiji najodvratnija pitanja

Noizz 23.01.2017
Trans* osobe su najdiskriminisanija grupa u okviru LGBTIQ zajednice u Srbiji. Njih ne diskriminiše samo društvo, već i država i zakoni. Odlučili smo da sa Šteficom i Radojkom pričamo o tome s kojim pitanjima se najčešće sreću, koja ih… »

"Poruka za sve moje Internet mučitelje"

Noizz 23.01.2017
Blogerka iz Londona Kali Torp podelila je romantičnu fotku s medenog meseca, a njeni pratioci zasuli su je uvredama. Kali je jedna pozitivna buca, koja se nedavno udala za čoveka svog života. Mada je, kaže, navikla da se suočava sa lošim komentarima… »

Crna svadba, vlaški običaj koji ni Tim Barton ne bi mogao da izmisli

Noizz 23.01.2017
"Crna svadba" je verovatno jedan od najmorbidnijih običaja za koji ćete čuti, a navodno se sve donedavno praktikovao u nekim mestima po istočnoj Srbiji. Vezuje se za vlašku tradiciju i njihov kult mrtvih. "Crna svadba" pravi se kada umre mlad čovek… »

Kako društvene mreže legalizuju prostituciju: Upoznajte Bogate kurtizane Instagrama

Noizz 23.01.2017
Njihovi Instagram nalozi su preplavljeni slikama sa egzotičnih lokacija, brendiranom garderobom i gomilom keša. Na trenutak biste pomislili da se radi o Bogatim klincima s Instagrama, a zapravo se bave prostitucijom i klijenti su im samo bogataši. Ne… »

Stigle nominacije za Zlatnu malinu: Najgori filmovi 2016. godine

Noizz 23.01.2017
Dan pre saopštenja nominacija za Oskare, saopštene su nominacije za Zlatnu malinu koje se tradicionalno dodeljuju najgorim filmovima u poslednjih godinu dana. A ovog puta su izgleda bili još gori nego inače. Organizatori su ove godine dodele odlučili… »