Izvor: OK radio arhiva vesti 23.01.2017

Suđenje osumnjičenom za pedofiliju Završen glavni pretres

OK radio 23.01.2017
Glavni pretres na suđenju Nenadu Stevanoviću (37) iz Krive Feje, osumnjičenom da je počinio nedozvoljene polne radnje nad učenicom osnovne škole N.S. (13), završen je izvođenjem dokaza pred Osnovnim sudom u Vranju. Prema rečima portparolke… »

Ćupričanin pao sa 163 kila duvana

OK radio 23.01.2017
Kod naplatne rampe na ulazu u Vranje carinici su tokom vikenda u tzv. „dubinskim kontrolama“ zaplenili 163 kilograma rezanog duvana, saopštila je Uprava carina. Carinici su zajedno sa policijom zaustavili automobil „Opel kadet“ ćuprijskih… »

Le: Da se ne plaća parking dok se ne očisti sneg

OK radio 23.01.2017
Gradska uprava za urbanizam i stambeno komunalne poslove Leskovac naložila je preduzeću „Metroparking jug“ da u što kraćem vremenskom periodu očisti sneg i led sa parking mesta. Istovremeno je ovom preduzeću naloženo da naplatu parkiranja u… »

Smrznutog čoveka izujedale životinje!?

OK radio 23.01.2017
Nadomak sela Štrbovac, u opštini Babušnica, u snegu je pronađen mrtav J. D. (58). U Višem tužilaštvu u Pirotu RTS-u su rekli da je smrt nastupila usled smrzavanja. Telo je pronađeno oskrnavljeno, pa se pretpostavlja da su to učinile divlje… »

Mrtav pas već deset dana na ulici!

OK radio 23.01.2017
Čitalac A. S. iz Vranja poslao je OK Portalu fotke uginulog psa koji, kako tvrdi, već desetak dana leži na ulici a da niko od nadležnih ne želi da ga pomeri. - Slike su iz La Martinove ulice u Vranju, pas je završio kako je završio, ali, da li i… »

Vida Ognjenović stiže u Vranje

OK radio 23.01.2017
Slavna srpska rediteljka, dramski pisac i književnica Vida Ognjenović dolazi u ponedeljak u Vranje. Ona će u okviru “Svetosavske nedelje” imati knjiženo veče na kome će pored nje govoriti i književni kritičar Gojko Božović. Organizator je… »

Novi dom: Ljubomorni momak napao devojku na poslu

OK radio 23.01.2017
U prostorijama „Novog doma“ u Vranju u ponedeljak je došlo do incidenta kada je momak jedne od zaposlenih radnica verovatno u nastupu ljubomore, verbalno i fizički nasrnuo na nju, slomivši joj mobilni telefon, potvrdio je izvršni direktor ovog… »

Ministarstvo: Tužilaštvo da utvrdi odakle Iliću dokumenti

OK radio 23.01.2017
Beograd -- Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je najavilo da će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal zbog lidera Nove stranke. To ministrarstvo je najavilo da će pozvati predstavnike Tužilaštva za… »

Grupno silovanje prenosili uživo na Fejsbuku!

OK radio 23.01.2017
Zbog video-snimka grupnog silovanja koji je emitivan uživo na Fejsbuku uhapšena su trojica muškaraca u Upsali u Švedskoj. Oni su privedeni nakon napada na 31-godišnju ženu u stanu u Upsali u nedelju rano ujutro. Žrtva je, prema pisanju švedskih… »

BIRN: Preskup sporazum o očitavanju brojila

OK radio 23.01.2017
Elektroprivreda Srbije sklopila je sporazum za očitavanje potrošene struje po ceni koja je najmanje dva puta veća od srednje vrednosti dosadašnjih cena, pokazuje novo istraživanje BIRN-a. Prema pisanju BIRN-a, posle sprovedene javne nabavke EPS je za… »