Izvor: Pravda/Zabava arhiva vesti 23.01.2017

Pre 4 godine Dačiću pokazala golo međunožje: Ovako danas izgleda vrela Branka! (foto/video)

Pravda 23.01.2017
Snimak Ivice Dačića i Branke Knežević tada je obišao ceo svet, a tadašnja "zečica" danas izgleda drastično drugačije. Pre tačno četiri godine Srbija i čitav region danima su premotavali snimak "Nemoguće misije" u kojem je Branka Knežević… »

Evropska rezolucija protiv Republike Srpske!

Pravda 23.01.2017
Pred evropskim parlamentarcima uskoro će se naći nova rezolucija o BiH, čiji je autor Kristijan Dan Preda, a njen nacrt pokazuje da je u ključnim pitanjima usmerena protiv stavova i politike Republike Srpske. Preda, koji je izvestilac Evropskog… »

Ukućani u ekstazi: Velika zvezda srpske televizije ušla u "Parove"! (foto)

Pravda 23.01.2017
Svi su oduševljeni... "Parovi" predstavljaju novi koncept, takozvanu "Audiciju". Tako da su se potencijalni učesnici šou programa "Parovi" predstaviliukućanima, a moglo bi se reći da su već osvojili prve simpatije. Rijaliti zvezda Radašin je… »

Kako to nije znala: Ana Kokić se izblamirala u kvizu "Ja volim Srbiju"! (video)

Pravda 23.01.2017
Istorija joj nije jača strana. Kviz "Ja volim Srbiju" je za veoma kratko vreme pokupio simpatije svih gledaoca. I dok sa jedne strane možemo da vidimo neke naše javne ličnosti koje zaista mogu da se pohvale poznavanjem istorije, postoje i oni kojima… »

Postala sam sve što sam osuđivala... Emotivna poruka voditeljke "Slagalice"! (video)

Pravda 23.01.2017
Voditeljke "Slagalice" Kristina Radenković iznenadila je sve svojom porukom na Instagramu. Kristina Radenković porodila se u martu 2016. godine, kada je na svet donela prvo dete, ćerkicu Taru! Kako je više puta isticala, majčinstvo je umnogome… »

Veće i od karleušinih: Lukas buljio u Ljiljanine ogromne grudi, pa pao sa stolice i razbio se kao zvečka! (video)

Pravda 23.01.2017
Ljiljana Jakšić je dubokim dekolteom "objasnila" u "Zvezdama Granda" a Aca Lukas je zbog nje ponovo "nastradao". Ljiljana Jakšić (25) iz Kragujevca je svojim stajlingom iznenadila mnoge u “Zvezdama Granda”, a nema čoveka koji nije gledao u njen… »

Postoji scena seksa skrivena u "Hariju Poteru" - sada je otkrivena (video)

Pravda 23.01.2017
Zar i ti, čarobnjače? Jeste li ikada uočili tajnu scenu seksa u nastavku serijala o najpoznatijem čarobnjaku na svetu, "Hari Poter i zatočenik iz Azkabana"? Iako je film izašao još 2004. godine, fanovi su tek nedavno primetili pomno skrivenu scenu… »